Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Κωνσταντίνος Α. Πέννας
Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάρτης τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 90χρονου Κωνσταντίνου Πέννα. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Σοφία – Στέλλιος Κωνσταντέλλος και Άννα – Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, τα αδέρφιά του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Πέτρος Λαμπρινός
Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στης 16:00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας Σπάρτης τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 69χρονου Πέτρου Λαμπρινού. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Ηλίας – Ασπασία και Μαριλένα - Μιχάλης, τα εγγόνια του Μιχαήλ, Άγγελος, Μιχαήλ και Μάξιμος, την αδερφή του Γεωργία Κοσμά, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Σ. Κουμουτσίδη
Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 08:30 π.μ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο Αναστασίας Σ. Κουμουτσίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτρης-Δήμητρα και Νικόλαος-Νίκη, τα εγγόνια της Στέφανος, Στέφανος, Αναστασία, Αναστασία και Μαρία, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Μαντζαβράκου
Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Μαντζαβράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτρης , τα παιδιά της Κώστας και Μαρία, τα εγγόνια της Άγγελος, Δημήτριος και Δημήτριος, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Γεώργιος Π. Λάσκαρης (Φαρμακοποιός)
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Ξηροκαμπίου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Π. Λάσκαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα , ο γιός του Πάνος - Ιανός , η μητέρα του Πίτσα , τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Ν. Γεωργόπουλος
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Λευκοχώματος, τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Ν. Γεωργόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Αγγελική και Νικόλαος – Τασία, τα εγγόνια του Ζώης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντίνα, Αθανάσιος, Παναγιώτα και Ασπασία, το δισέγγονό του Παναγιώτη και οι λοιποί συγγενείς του.


Γεωργία Π. Παρασκευοπούλου
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Π. Παρασκευοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παρασκευάς – Κούλα Παρασκευοπούλου, Σταυρούλα Ευαγγελάκου και Γιαννούλα Παρασκευοπούλου, τα εγγόνια της Γεωργία, Δήμητρα και Θεόδωρος, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Θεόδωρος Δημ. Μπαγιώκος
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αναβρυτής τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Θεόδωρου Δημ. Μπαγιώκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Ποτούλα – Νικόλαος Ζαραφωνίτης, Γεώργιος – Χρυσάνθη Μπαγιώκου και Δημήτριος – Αγγελική Μπαγιώκου, τα εγγόνια του Βασίλειος, Μαρία, Νίκη, Αποστολία-Μαρία, Θεόδωρος ,Νίκη και οι λοιποί συγγενείς του.


Μεταξία Παινέση
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και Ελένης Καραβά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μεταξίας Παινέση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ισμήνη – Σπύρος και Σοφία, τα εγγόνια της Κυριάκος, Παναγιώτα, Μαρία- Μεταξία και Γιώργος-Νείλος , τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.