ΣΠΑΡΤΗ. Η Λέσχη – Σύμμετρον δίνει και φέτος τον τόνο και συμμετέχει στο «Σπάρτη – Ανοικτή πόλη» την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου. Μας καλεί να χαρούμε τόσο την πόλη όσο και τις προσφορές της για την ημέρα και τη νύκτα…
Στο κέντρο των εκδηλώσεων, εκεί που κτυπά ο παλμός μια παλέτα προτάσεων για κάθε γούστο και όρεξη…

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
Στο πλαίσιο των δράσεων για το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, τα καταστήματα της κεντρικής περιοχής της πόλης θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και κατά μήκος των πεζοδρομημένων δρόμων θα πραγματοποιηθούν και οι παρακάτω εκδηλώσεις:
Στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Φωτογραφίας της ΛΕΦΩΣ κι έκθεση ψηφιακών τεκμηρίων των Γενικών Αρχείων του Κράτους Ν. Λακωνίας, από τα πρώτα δέκα χρόνια του θεσμού «Σπάρταθλον» από το αρχείο του Δήμου Σπάρτης (1983-1992) .
Το Σάββατο ώρα 8:00 μμ, στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτη θα γίνει η έναρξη της Τελετής Λήξης του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2018 και συναυλία με την Ζωή Τηγανούρια που θα παρουσιάσει την Μουσικοχορευτική παράσταση «Έτσι είναι η Ζωή». Ώρα 9:15 μμ Προσέλευση αθλητών – Χαιρετισμοί - Απονομή επάθλων στους νικητές και νικήτριες του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2018. ‘Ωρα 9:40μμ 2ο Μέρος της Συναυλίας «Έτσι είναι η Ζωή».
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 10:00 – 12:00 πμ θα γίνει Υποδοχή Σπαρταθλητών στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και ξενάγηση στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ.