ΣΠΑΡΤΗ. Το Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια πόλη» ως θεσμός πολιτισμού έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό. Από την πρώτη στιγμή όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.

Αυτό σημαίνει ότι ο τριήμερος θεσμός και ο Σύλλογος «Λεωνίδας» που διοργανώνει το Φεστιβάλ, πρέπει να καλύψει το κόστος του προγράμματος, το οποίο, λόγω ποιότητας, είναι σημαντικό.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας καλύπτουν ένα μικρό μέρος του κόστους, ως συνδιοργανώτρια αρχή. Ο Δήμος Σπάρτης, μέχρι σήμερα, δεν συμμετέχει στο Φεστιβάλ, συνεπώς δεν τον στηρίζει.

Το μεγάλο μέρος του κόστους προγράμματος καλύπτεται από τους Χορηγούς του Φεστιβάλ, που αγκαλιάζουν και στηρίζουν την προσπάθεια.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια πόλη» 2018 ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που με την οικονομική αλλά και ηθική στήριξη συνέβαλαν στην καθιέρωση του θεσμού και κυρίως επέτρεψαν την υλοποίηση ενός ποιοτικού προγράμματος.

Οι χορηγοί είναι:

ΙΝΤRAKAT

INTRACOM

SPARTA GOURMET

XYMOI ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΙΚΛΙΣ - ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΤΣΙΚΑΚΗΣ - ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ / ΚΕΝΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟΥ ΧΟΙΡΙΝΟΥ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - SILK ΟIL

ΦΑΡΜΑ ΣΚΑΦΙΔΑ

Κ. ΧΑΤΖΕΛΗΣ Α. Ε.

ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α. ΗΛΙΑΣ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΧΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΦΥΤΩΡΙΑ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΒΕ

ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΛΕΜΗ

ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ / ΣΠΑΡΤΗ

HONDOS CENTER / ΣΠΑΡΤΗ

ΝRG SPORT - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ / ΣΠΑΡΤΗ

MARK CENTER - ΣΧΟΛΙΚΑ - ΒΙΒΛΙΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΟΗΣΙΣ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

MOOSE L. S. - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ.


Με μια νέα πρόταση εμπλουτίζεται το Φεστιβάλ. Πρόκειται για το Εκθετήριο «Νέκταρ και Αμβροσία» που ευχή όλων είναι να εξελιχθεί σε περιεκτική έκθεση τυποποιημένων τοπικών προϊόντων. Για την νέα αυτή πρόταση διαβάστε προσεχώς ενδιαφέρον θέμα στο notospress.gr.