Ο απίστευτος αγωνιστικός διασυρμός για την ομάδα της Σπάρτης συνεχίζεται, ακόμη και στο Άργος, από τον Παναργειακό της Γ’ Εθνικής και του 8ου ομίλου ο οποίος την διέλυσε, την διέσυρε και το εκκωφαντικό και βέβαια εξευτελιστικό για τους “Σπαρτιάτες” … 4-2!!!

Σκόρερ και των δύο τερμάτων της ΑΕΣ ο πολύ καλός σήμερα – ο μόνος διασωθείς, ουσιαστικά – Βλαχομήτρος, το πρώτο με πέναλτι.

Από την άλλη για την ομάδα του φοβερού Αργους, σκόραραν Μπριλάκης, Παναγιώτου (2), Μπουντόπουλος.

Ο Παναργειακός ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 5’ από σέντρα του Παπασπύρου, ο Μπριλάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 10’ ο Συρεγγέλας έβγαλε μπαλιά στα δεξιά στον επερχόμενο Παναγιώτου, ο οποίος πέτυχε το 2-0. Στο 28’ ο Μπουντόπουλος βρήκε τον Παναγιώτου, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλασάροντας για το 3-0.

Στο 31’ η Σπάρτη κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Κυριακόπουλου στον Ντος Ρέις, με τον Βλαχομήτρο να ευστοχεί για το 3-1. Στο 43’ όμως ο Καδάς έκανε τη μπαλιά, ο Μπουντόπουλος πέρασε δύο αμυντικούς και πλάσαρε εύστοχα τον Πάντο για το 4-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ενώ η Σπάρτη επιχείρησε να ισορροπήσει. Στο 65’ κέρδισε νέο πέναλτι, με τον Βλαχομήτρο να ευστοχεί και πάλι από την άσπρη βούλα, μειώνοντας σε 4-2. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν σημειώθηκαν άλλες μεγάλες φάσεις, με το 4-2 να είναι το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Μπούτας, Καρούτης, Παπασπύρος, Καδάς, Μπουντόπουλος, Παναγιώτου, Συρεγγέλας, Μπριλάκης, Ροκάι

Έπαιξαν και οι Μαρίνης, Κρολ, Παλιγγίνης, Μπακατσέλος, Φασουλής, Μουσταφά. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Παπαϊωάννου, Καλύβας, Τσιμικλής, Παιδάκης και Νώτης.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ (Νίκος Μηλιάκος): Πάντος, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Κολτσίδας, Κωνσταντινόπουλος, Αγγελόπουλος, Στογιάνοβιτς, Παυλής, Ρομπίνιο, Βλαχομήτρος, Χαντζάρας.

Έπαιξαν ακόμη και οι: Καλούσης, Κοζάκης, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Σταματόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Αρώνης, Ματζίρης, Καινούργιος, Ενζέμα, Νάτσης.

Στις κερκίδες του ΔΑΚ Άργους βρέθηκε ο Θωμάς Γράφας ο οποίος και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Σπάρτης.

Πηγή: Sport στο Νότο