ΣΠΑΡΤΗ. Ο Olivinus είναι ο 2ος μεγαλύτερος διαγωνισμός στον κόσμο, σύμφωνα με το EVOOWR που τον κατατάσσει με 9/10 και γίνεται στην Αργεντινή.

«Φέτος ήταν χαρά μας να δοκιμάσουμε εκεί το νέο μας αρωματικό ελαιόλαδο, στην πρώτη χρονιά που κυκλοφορεί και να το "τεστάρουμε" !» λένε στο notospress,gr οι εκπρόσωποι των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου

Τα αποτελέσματα

Το υπέροχο Majestic Flavored Blend ελαιόλαδο συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολογία και, μαζί με τα συγχαρητήρια των κριτών και του διαγωνισμού, κέρδισε το βραβείο Prestige Gold

«Ανάμεσα σε 17 χώρες και 178 εταιρείες παραγωγής ελαιολάδων από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν, το Majestic, λόγω της ποιότητας του αλλά και της μοναδικής γεύσης του, ξεχώρισε, εντυπωσίασε και κατάφερε να μας κάνει άλλη μια φορά υπερήφανους !»

Τι το κάνει μοναδικό

Το Majestic Flavored Blend αποτελεί ένα μοναδικό ελαιόλαδο και μια παγκόσμια καινοτομία !

Παράγεται από 3 διαφορετικές ποικιλίες ελιάς, σε φυσικό συνδυασμό με λεμονόχορτο και εστραγκόν !

Μια γευστική πρόκληση, φυσικά !

Η βράβευση αυτή είναι η 4η για το Majestic για το 2018, την πρώτη χρονιά κυκλοφορίας του!

Έχει επίσης διακριθεί στην Ιταλία, στο Ισραήλ και στην Ιαπωνία.

Οι πρώτες εντυπώσεις απο τους επαγγελματίες της γεύσης!

Γεμιστό Καλαμάρι Baby - με τυρί φέτα, υφές απο φασόλι, καπνιστή καρύδα και - φυσικά - ελαιόλαδο Majestic!

Ο Executive Chef Spyros Agious, μαθαίνοντας για την νέα βράβευση του Majestic, δήλωσε:

"Το αξίζει και με το παραπάνω! Τα εκρηκτικά αλλά και τέλεια εναρμονισμένα αρώματα δημιουργούν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα που προκαλεί συγκίνηση, μόνο με μερικές χρυσές σταγόνες! Συγχαρητήρια! "

Η εξαιρετική βράβευση αυτή συμπληρώνει τον μοναδικό αριθμό 88 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, που αποτελεί έναν παγκόσμιο ρεκόρ βραβεύσεων για Έλληνα παραγωγό !