ΣΠΑΡΤΗ. Ένα από τα πιο αξιόμαχα στελέχη του Πέτρου Τατούλη είναι ο Ηλίας Α. Κανελλάκης που προ ημερών κλήθηκε από την Ν.Δ. για συζήτηση σχετικά με τις Περιφερειακές εκλογές.
Επειδή υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Η. Κανελλάκης απομακρύνεται από τον Π. Τατούλη το notospress.gr επικοινώνησε με τον Ηλία Κανελλάκη.
- Κύριε Κανελλάκη ποια θα είναι η στάση σας στις Περιφερειακές εκλογές;
- Στηρίζω απόλυτα τον Πέτρο Τατούλη και το έργο του σε Πελοπόννησο και Λακωνία. Παραμένω στο πλευρό του διότι απομένει ακόμα σημαντικό έργο να ολοκληρωθεί για τον τόπο μας. Διαψεύδω τα δημοσιεύματα που σε τίποτα δεν ωφελούν τον τόπο.
- Παραμένετε στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας;
- Γνωρίζετε καλά ότι πάντα στήριζα και θα στηρίζω την Παράταξη της Ν.Δ.. Και σε αυτές τις Εθνικές εκλογές θα την στηρίξω για να γίνουμε Κυβέρνηση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα απομακρυνθώ από την Παράταξη του Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια με την οποία αναμορφώνουμε την Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr κατά την συνάντηση του Η. Κανελλάκη με στελέχη της Ν.Δ. στην Αθήνα ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στο πλευρό του Π. Τατούλη.