Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Πέτρος Κατσίχτης

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 66χρονου Πέτρου Κατσίχτη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα αδέρφια του Γιάννης Κατσίχτης και Σταυρούλα (χήρα) Ηλία Καπάκου, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του .

Κωνσταντίνος Δ. Νιφοδωράκης

Το Σάββατο 22 Σεμτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Σπάρτης τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Δ. Νιφοδωράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη Κοντόε, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μέλισσα Δ. Κουτσοβίτη

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου Γκοριτσάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μέλισσας Δ. Κουτσοβίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτρης, τα παιδιά της Χριστίνα και Αικατερίνη , τα εγγόνια της Δημήτριος, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κατίνα Λ. Κοκκορού

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κατίνας Λ. Κοκκορού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Λεωνίδας , τα παιδιά της Αγησίλαος, Αναστασία και Ειρήνη, τα αδέρφια της , τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταμάτης Σ. Σταθόπουλος

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σκούρας τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σταμάτη Σ. Σταθόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αντωνία, τα παιδιά του Νικολέτα – Σπύρος και Ελένη, τα αδέρφια του Δήμος – Μάρθα Σταθοπούλου, Ελένη – Γιάννης Σταματόπουλος και Γιάννης Αργείτης, τα εγγόνια του, τα ξαδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Φ. Σιμητάκου

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Σπάρτης τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αναστασίας Φ. Σιμητάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Ι. Βεκράκος

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Ι. Βεκράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Γιάννης – Αμαλία, Δημήτρης – Δήμητρα και Χρήστος – Χρυσούλα, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Π. Σουρλή (Πιπίτσα)

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παρόριου τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Παναγιώτας Π. Σουρλή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Θεόδωρος Π. Σουρλής και Πετριανή – Πανάγος Στελλάκος, τα εγγόνια της Μαριάννα, Γιώτα, Πάνος και Χριστίνα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Μελέτη Ν. Λάσκαρη

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγίου Ιωάννη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μελέτης Ν. Λάσκαρη . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Παρασκευή, Νικήτας- Τζίνα και Δημήτριος – Γκορέτ , τα αδέρφια της, τα εγγόνια της , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .