Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Νικόλαος Ευστ. Καρακίτσος

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στης 15:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ζαραφώνας τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του Νικόλαου Καρακίτσου . Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, οι γονείς του Ευστάθιος – Ελένη Καρακίτσου και Παρασκευάς – Δήμητρα Μαυρικιώτη, τα παιδιά του Ελένη, Ευστάθιος, Παρασκευάς, Δήμητρα και Χρήστος, τα αδέρφια του Παναγιώτης – Βασιλική Καρακίτσου, Όλγα – Γιώργος Λαζαράκου, Μαρία Καρακίτσου και Γιώργος Μαυρικιώτης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μιχάηλ Π. Καλκάνης

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στης 17:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γοράνων τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 85χρονου Μιχάηλ Καλκάνη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, τα παιδιά του Πέτρος - Ματίνα Καλκάνη , Μαρία - Παναγιώτης Ναστάκος, Βασιλης - Νίκη Καλκάνη και Παντελής - Πένυ Καλκάνη, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία ( Χήρα) Ν. Κουμάνταρου

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νικώνος Σπάρτης τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 95χρονης Μαρία Κουμάνταρου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Αικατερίνη – Γιώργος Λιαπάκος , η εγγονή της Μαριαλένα, τα αδέρφια της Τάκης Καπετανέας, Αλέξανδρος Καρβουνιάρης, Χαρίκλεια Καρβουνιάρη , Δημήτρης Καρβουνιάρης, Αικατερίνη Σβερκούνου, Ιωάννης Καρβουνιάρης, Δήμητρα και Ευστράτιος Ροντογίαννης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του .

Παναγιώτης (Τάκης) Σχίζας

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητριού Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Σχίζα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Καλλιόπη, τα παιδιά του Γιώργος – Σταυρούλα και Μαρίνος – Δήμητρα, η αδερφή του Παναγιώτα, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Π. Λύβας

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Λύβα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα , τα παιδιά του Βασιλική (χήρα) Τσέλου και Παναγιώτης Λύβας, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του .

Χρήστος Νικ. Παυλέρος (Αγροφύλακας)

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Ριβιώτισσας τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Παυλέρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νικόλαος – Μαρία Παυλέρου, Παναγιώτης – Ευαγγελία Παυλέρου, Καλλιόπη – Βασίλειος Σταματάκος και Παναγιώτα – Αντώνιος Πρεκεζές, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Ο. Ηλιόπουλος

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μαγούλας τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ηλιόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Καλλιόπη, τα παιδιά του Όμηρος και Νικόλαος, ο αδερφός του Γιώργος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.