Έκθεση φωτογραφίας του φωτογράφου Βασιλείου Νίκα

04-09-2018 09:32   

ΣΠΑΡΤΗ. Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του φωτογράφου Βασιλείου Νίκα «Τα παιδιά της Ριτσώνας» στο Παλιό Μεταξουργείο Σπάρτης.

 Η έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Νίκα είναι το δημιουργικό και εξαιρετικά τρυφερό αποτέλεσμα του φωτογράφου να αποδώσει τη ζωή των παιδιών στη δομή φιλοξενίας προσφύγων

στη Ριτσώνα Εύβοιας. Με την ματιά του μας «ανοίγει» τον κόσμο των παιδιών και πέρα από τις κοινοτυπίες αναφέρεται στην κατοίκηση, το παιχνίδι, την αγάπη, τις δυσκολίες, το ξεπέρασμα ή όχι των ορίων. Η έκθεση πρωτοπαρουσιάστηκε το 2017 και έκτοτε έχει φιλοξενηθεί σε πολλούς σημαντικούς εκθεσιακούς χώρους της χώρας μας. Αυτό τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται πλέον και στην Σπάρτη, με πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

 Στα εγκαίνια της έκθεσης ο ίδιος ο φωτογράφος κ. Νίκας πραγματοποίησε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό σχετικά με το θέμα της έκθεσης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στα πλαίσια σειράς εκδηλώσεων με θεματικό τίτλο «Ανθρώπινες παλίρροιες» της ομάδας Activate Now // Ενεργοποίηση Τώρα. Η έκθεση φωτογραφίας «Τα παιδιά της Ριτσώνας πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης.

Ώρες και ημέρες λειτουργίας της έκθεσης: Κάθε Πέμπτη 21:00 - 23:00 μ.μ. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 19:30 – 23:30 μ.μ.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ