Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Γεώργιος Ν. Γεωργόπουλος

Την Δευτέρα 27 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Λευκόχωμας τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 83χρονου Γεώργιου Ν. Γεωργόπουλου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Αγγελική και Νικόλαος – Τασία, τα εγγόνια του Ζώης – Κωνσταντίνα, Κωνσταντίνα – Αθανάσιος, Παναγιώτα και Ασπασία, το δισέγγονο του Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Σ. Σανιδά

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 69χρονης Αναστασίας Σ. Σανιδά. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή ο σύζυγός της Σταύρος, τα παιδιά της Αικατερίνη, Αναστασία και Απόστολος, τα εγγόνια της Δημήτριος και Σταύρος, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Χ. Σπυριδάκος

Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στης 8:30 π.μ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Πορόριου τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Χ. Σπυριδάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δήμητρα, τα παιδιά του Γεωργία – Διονύσης Θωμάς και Ελένη Σπυριδάκου, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος , Φλώρα και Νίκος, η δισέγγονη Μυρσίνη, τα αδέρφια του, ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του .

Φώτιος Μαυρογονάτος

Την Κυριακή 2 Σεμπτεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Φωτίου Μαυρογονάτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία Ζαβάκου, η μητέρα του Σταυρούλα, η κόρη του Σταυριάνα, τα αδέρφια του Βασίλης – Κική Ραβαζούλα, Παναγιώτης – Ελένη Ανούσου και Δήμητρα Ζαβάκου, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Σ. Σπυριδάκος

Την Κυριακή 2 Σεμπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Σ. Σπυριδάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα του Νίκωνας, Πηνελόπη και Παναγιώτης, τα εγγόνια του Αργυρώ και Γεωργία, τα ανίψια του, φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Τσάμπος

Την Κυριακή 2 Σεμπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμύκλων τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Τσάμπου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γιάννα, τα τέκνα του Αντωνία, Γεωργία και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Ι. Πλαγάκη – Κουράκλη

Την Κυριακή 2 Σεμπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Ι. Πλαγάκη – Κουράκλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της Κωνσταντίνος και Σταύρη, τα αδέρφια της Βιβή Κουράκλη, Κώστας – Σπάρτη Κουράκλη, Σπύρος – Μαρία Κουράκλη και Σπύρος – Σοφία Πλαγάκη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δήμητρα Δ. Πουλοκέφαλου

Την Κυριακή 2 Σεμπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Καρυών τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Δ. Πουλοκέφαλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρήστος – Νικολλέτα Πουλοκέφαλου, Γεώργιος – Μαρία Πουλοκέφαλου, Ηλίας Πουλοκέφαλος, Παναγιώτης Πουλοκέφαλος και Ανδριάνα Πουλοκέφαλου, τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτρης Π. Ντελαλή

Την Κυριακή 2 Σεμπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτρη Π. Ντελαλή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Παναγιώτης – Κωνσταντίνα Ντελαλή, τα αδέρφια του Γιώργος – Μαρία Ντελαλή , η γιαγιά του Κώνσταντίνα, οι θείοι του, τα ξαδέρφια του τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.