Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Λακωνίας κ. Σταύρο Αραχωβίτη απέστειλε το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Επεξεργασίας Εσπεριδοειδών Αμυκλών Σπάρτης «ΛΑΚΩΝΙΑ», ύστερα από την ανάληψη των υπουργικών του καθηκόντων.

«Στις προσπάθειες τις δικές σας και της κυβέρνησης για την πρόοδο του τόπου μας, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία, ενόψει ιδίως των σύνθετων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Αναλυτικά η επιστολή του Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών «Λακωνία» αναφέρει:
«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι στον Συνεταιρισμό εκφράζoυμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των Υπουργικών σας καθηκόντων. Σας ευχόμαστε δύναμη και υγεία, ώστε να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο σας και να ανταποκριθείτε με την συνέπεια και την υπευθυνότητα που σας διακρίνει στα υπουργικά σας καθήκοντα.
Στις προσπάθειες τις δικές σας και της κυβέρνησης για την πρόοδο του τόπου μας, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία, ενόψει ιδίως των σύνθετων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Ο κλάδος που εκπροσωπούμε εποπτεύεται από το Υπουργείο του οποίου είστε επικεφαλής. Με δεδομένο το αυξημένο και διαχρονικό σας ενδιαφέρον για τον κλάδο μας και την ανάπτυξή του, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα μας βρείτε συνεργάτες, αρωγούς και συμπαραστάτες σας.

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Δημάκος».