Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αργυρώ (χήρα) Δ. Καραγιαννάκου

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σκούρας τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 94χρονης Αργυρώς Δ. Καραγιαννάκου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Αριστείδης – Ελένη Καραγιαννάκου και Κώστας – Στεφανία Τρέζου, τα εγγόνια της Γεράσιμος, Βασιλική, Νίκος, Αργυρώ, Ηλιάνα και Δήμητρα, τα δισέγγονα της , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς.

Βασιλική Κ. Λυμπεράκου
Την Παρασκευή 24 Αυγούστου στης 16:30 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της Βασιλικής Κ. Λυμπεράκου . Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κωνσταντίνα και Θανάσης, τα εγγόνια της Κυριάκος, Δημήτρης, Χρήστος και Μάριος, η αδελφή της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική Τσίχλη
Το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018,αμέσως μετά την θεία λειτουργία,στον ιερό Ναό Υπαπαντής Γεωργιτσίου Λακωνίας,θα λάβει χώρα το 40ήμερο μνημόσυνο της εμπόρου Βασιλικής Τσίχλη, μητέρας του προέδρου Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων, Χρήστου Τσίχλη. Μετά το μνημόσυνο, θα προσφερθεί φαγητό στην παρακείμενη πλατεία "Κληματαριά" .Η Βασιλική Τσίχλη διατηρούσε με τον συζυγό της, κατάστημα Οινοπαντοπωλείου στο Γεωργίτσι,επί του κεντρικού δρόμου Γεωργίτσι-Αγόριανη.

Γιώργος Δ. Νιάρχος
Το Σάββατο 25 Αυγούστου στης 08:30 π.μ στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γιώργου Δ. Νιάρχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο αδερφός του Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς του.

Όλγα Σ. Καραγιαννάκου
Το Σάββατο 25 Αυγούστου στης 08:30 π.μ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Όλγας Σ. Καραγιαννάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Σπύρος τα παιδιά της Μαρία – Θανάσης Δρίτσας και Αγγελική – Νίκος Δημητρακόπουλος, τα εγγόνια της Όλγα, Γιώργος, Ελένη, Γιάννης και Δημήτρης, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Βαμβακάρης
Την Κυριακή 26 Αυγούστου στο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Συκαράκιου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Βαμβακάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νίκος και Πέτρος- Γεωργία, τα εγγόνια του Έλενα, Μάριος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευανθία Πρίμπα
Την Κυριακή 26 Αυγούστου στο Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου Βρεσθένων τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευανθίας Πρίμπα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο αδερφός Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, ο σύζυγός της, τα τέκνα και οι λοιποί συγγενείς.

Αικατερίνη Π. Κουδούνη
Την Κυριακή 26 Αυγούστου στο Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Αικατερίνης Π. Κουδούνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παρασκευάς, τα παιδιά της Δημήτριος – Ερμιόνη, Βασίλειος Κουδούνης και Μοναχός Νεκτάριος Κουδούνης, τα εγγόνια της Κατερίνα και Παρασκευάς, τα αδέρφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Απόστολος Κ. Καρούνος
Την Κυριακή 26 Αυγούστου στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαγούλας τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Απόστολου Κ. Καρούνου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Κωνσταντίνος – Αντιγόνη Καρούνου , Ποτούλα Κοντού και Μαρία – Μάκης Πολυμενάκος, τα εγγόνια του Απόστολος, Ουρανία, Νίκος, Γεωργία, Λούης, Ουρανία, Χρήστος, Χρήστος, Βαλεντίνα, Γιάννα και Μελέτης, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Δ. Ζαμπός
Την Κυριακή 26 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χρύσαφας τελείται το τρίχρονο μνημόσυνο του Παναγιώτη Δ. Ζαμπού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσεχή η σύζυγός του Βασιλική, η κόρη του Δήμητρα – Μαρία , τα αδέρφια του Διαμάντω, Πέτρος και οι λοιποί συγγενείς του.