Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Παναγιώτα Μιχαλοπούλου
Την Πέμπτη 16 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Κοιμητηρίου Βουτιάνων τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 90χρονης Παναγιώτας Μιχαλοπούλου. Ευχαριστούν για τη συμπροσευχή τα παιδιά της Σόλωνας – Βάσω Μιχαλοπούλου και Καίτη - Γιάννης Γιαννακόπουλος, τα εγγόνια Μαρία, Δημήτρης, Κώστας και Θανάσης, τα αδέλφιά, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Γ. Κουλογεωργίου - Ξύδη
Το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης τελείται το 40ημερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Γ. Κουλογεωργίου - Ξύδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος, τα παιδιά της Αιμιλία – Δημήτρης και Αλεξάνδρα, τα εγγόνια Δημήτρης, Γιώργος, Γιώργος και Παναγιώτης, τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Ι. Κούτσαρης
Το Σάββατο 18 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Κούτσαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Αντωνία – Χρήστος, Ιωάννης και Θωμαϊς, τα εγγόνια Θεόδωρος – Αλεξάνδρα, Δημήτριος, Γεώργιος, Ιωάννης και Δήμητρα, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασίλειος Ξυδιάς (Τραπεζικός)
Το Σάββατο 18 Αυγούστου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλειου Ξυδιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα οι γονείς του Αντώνιος – Παναγιώτα, τα παιδιά Αντώνιος και Μαρία – Παναγιώτα, τα αδέρφια , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κυριακούλης Ν. Γερμανάκος
Την Κυριακή 19 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Ριβιώτισσας τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κυριακούλη Ν. Γερμανάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νίκος – Βασιλική Γερμανάκου, Σταματική – Νίκος Γκεζερλής και Αγγελική Γερμανάκου, τα αδέρφια , τα εγγόνια , τα δισέγγονα , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευστράτιος Μ. Αλεβετσοβίτης
Την Κυριακή 19 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Αφισσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευστράτιου Αλεβετσοβίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πότα, τα παιδιά του Παναγιώτης – Κούλα Αλεβετσοβίτη, Μαίρη Κώστογλου και Πελαγία – Δημήτρης Κουτρουμάνης, τα αδέλφια, τα εγγόνια, τα δισέγγονα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Ι. Ζαχαράκης
Την Κυριακή 19 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ημερο μνημόσυνο του Χρήστου Ζαχαράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Στρατηγούλα, τα παιδιά του Γιάννης – Δώρα και Αντώνης, τα αδέλφια του Παναγιώτης – Μαρία Ζαχαράκη, Ευστράτιος – Έφη Ζαχαράκη και Νικολέτα - Σωτήρης Κορίνης, τα ανίψια και οι λοίποι συγγενείς του.

Γεώργιος Κ. Γεράσιμος (δάσκαλος)
Την Κυριακή 19 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Ζούπενα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεώργιου Γεράσιμου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Περσεφόνη – Νικόλαος και Παναγιώτης – Αντιγόνη, τα αδέλφια, τα εγγόνια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Τσίχλη

Το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018,αμέσως μετά την θεία λειτουργία,στον ιερό Ναό Υπαπαντής Γεωργιτσίου Λακωνίας,θα λάβει χώρα το 40ήμερο μνημόσυνο της εμπόρου Βασιλικής Τσίχλη, μητέρας του προέδρου Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων, Χρήστου Τσίχλη. Μετά το μνημόσυνο, θα προσφερθεί φαγητό στην παρακείμενη πλατεία "Κληματαριά" .Η Βασιλική Τσίχλη διατηρούσε με τον συζυγό της, κατάστημα Οινοπαντοπωλείου στο Γεωργίτσι,επί του κεντρικού δρόμου Γεωργίτσι-Αγόριανη.