ΣΠΑΡΤΗ. Μια σημαντική εξέλιξη σημειώνεται στη διοργάνωση του Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια πόλη» Μετα από αξιολόγηση σχετικής πρότασης και της διοργάνωσης του Φεστιβάλ το 2017, το Real Group θέτει τα ΜΜΕ χορηγούς προβολής της διοργάνωσης.

Μετά από συμφωνία που επήλθε στις αρχές Αυγούστου η έγκριτη εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας Realnews, το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο στη χώρα Real fm και η μαχητική ηλεκτρονική εφημερίδα Real.gr θα προβάλουν και θα διαφημίσουν το Φεστιβάλ»Σπάρτη. Παγκόσμια πόλη», την προσπάθεια και την συμβολή όσων συμμετέχουν.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία το Φεστιβάλ θα γίνει γνωστό σε αναγνώστες, ακροατές και χρήστες του διαδικτύου σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό ενώ οι σημαντικότερες στιγμές του Φεστιβάλ θα γνωρίζουν άπλετη δημοσιότητα.

Πρόκειται για μια κατάκτηση του Φεστιβάλ και των διοργανωτών που εν τω μεταξύ δρομολογούν και άλλες συνεργασίες που θα φέρουν την διοργάνωση στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος σε Λακωνία, Πελοπόννησο και Ελλάδα και για τις οποίες θα υπάρξει νεότερο δημοσίευμα.