Υλικά
• 800 γραμ. ψαρονέφρι Τσικάκης – Γιαννόπουλος (2 κομμάτια)

Για τη μαρινάδα
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο Λακωνίας
• 2 κ.σ. μουστάρδα
• 2 κ.σ. μπαλσάμικο
• 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
• 1 κ.γλ. μέλι Πάρνωνα
• 1 κ.γλ. ρίγανη ή θυμάρι Ταϋγέτου
• Αλάτι Μάνης
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τα ψητά λαχανικά
• 2 μελιτζάνες τσακώνικες
• 2 μεγάλα κρεμμύδια άνυδρα κόκκινα Βατίκων
• 3 πιπεριές χρωματιστές
• 6 ασπρομανίταρα μεγάλα
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο Λακωνίας
• 1 κ.σ. μπαλσάμικο
• 1/2 κ.γλ. θυμάρι Ταϋγέτου
• 1/2 κ.γλ. ρίγανη Ταϋγέτου
• Αλάτι Μάνης
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Παρασκευή
Για τη μαρινάδα
Σε μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μέλι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και αλατοπίπερο. Τα χτυπάμε με πιρούνι να ενωθούν. Κόβουμε το ψαρονέφρι Τσικάκης – Γιαννόπουλος σε φέτες 2 εκ. Αλείφουμε κάθε φέτα γύρω γύρω με τη μαρινάδα. Τοποθετούμε σε σκεύος το κρέας, κοντά το ένα κομμάτι στο άλλο και ρίχνουμε όση μαρινάδα περισσέψει από πάνω. Σκεπάζουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο 1 ώρα.

Για τα ψητά λαχανικά
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες, τα κρεμμύδια σε τέταρτα, τις πιπεριές σε τέταρτα και τα μανιτάρια στη μέση κι όλα μαζί τα βάζουμε σε ταψί. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.

Τοποθετούμε από πάνω τις φέτες μαριναρισμένες και ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις για 35΄-40΄.