Ευχαριστήριο Εμπορικού Συλλόγου για τη «Γιορτή Ελιάς»10-08-2018 12:03   

Ευχαριστήριο προς όσους στήριξαν την πρότασή του για τη μεταφορά από τη Σελλασία και τη διοργάνωση της «Γιορτής Ελιάς και Λαδιού» στη Σπάρτη, εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της λακωνικής πρωτεύουσας.

«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε αυτή η γιορτή όσο γίνεται περισσότερο, και να γίνει σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του εμπορικού Συλλόγου έχει ως εξής:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την πρότασή του για την διοργάνωση της έκθεσης “Γιορτή Ελιάς & Λαδιού” στην πόλη μας όπως το Δήμο Σπάρτης, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού την ΜΚΟ Γιορτή Ελιάς & Λαδιού , τους συναδέλφους εμπόρους για τις χορηγίες τους τα ΜΜΕ και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια με την επισκεψιμότητα να φτάνει σε πρωτοφανή επίπεδα για την πόλη μας.
Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε αυτή η γιορτή όσο γίνεται περισσότερο, και να γίνει σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή. Πρόθεσή μας είναι να στηρίξουμε όλες τις καλές προσπάθειες για μια καλύτερη πόλη αρκεί να είναι κοστολογημένες και εφαρμόσιμες και να απορρέουν από δημοκρατικό διάλογο».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ