ΓΥΘΕΙΟ. Οι caretta caretta κάτι περισσότερο γνωρίζουν για να είναι εδώ.

Η Λακωνία δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τους φημισμένους τόπους διακοπών.

Μόνο που εδώ υπάρχει κάτι παραπάνω. Σημασία στη λεπτομέρεια, αίσθηση ιδιωτικού χώρου και απαράμιλλη φύση.

Ο λόγος για το Mareggio Exclusive Residences & Suites.

Σημασία στη λεπτομέρεια. Απλή πολυτέλεια. Αθόρυβη εξυπηρέτηση. Φυσικό σκηνικό. Φροντίδα παντού. Νοστιμιά και φρεσκάδα. Ασφάλεια και ηρεμία.

Μας ξεναγεί ο, ευγενέστατος, συμπατριώτης μας Ηλίας Κουρουνάκος.

Πολυτελείς Σουίτες και Κατοικίες δίπλα στη θάλασσα!

«Στο Mareggio Exclusive Residences & Suites η εμπειρία της φιλοξενίας αποκτά νέο νόημα. Οι άνθρωποί, η φιλοσοφία μας, η αρμονία χρωμάτων και υλικών κάνει τη διαμονή σας ξεχωριστή, μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτης άνεσης και ηρεμίας».

Οι πολυτελείς σουίτες και οι κατοικίες του είναι καλά κρυμμένες στη μυστική ακτή της Σελινίτσας, απέναντι από το γραφικό Γύθειο, τριγυρισμένες από τη φυσική ομορφιά της Μάνης και του Ταΰγετου.

«Με σεβασμό στην ιδιωτικότητα και τον προσωπικό σας χώρο, το Mareggio συνδυάζει αρμονικά την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και τις αποκλειστικές υπηρεσίες με την ανέμελη ηρεμία της παραλίας».

Είναι το ιδανικό χαλαρωτικό καταφύγιο για ρομαντικά ζευγάρια και οικογένειες αλλά και για τους λάτρεις της φύσης. Εδώ, το σύγχρονο design συναντά την ανέγγιχτη ομορφιά της φύσης και μαζί δημιουργούν μία μοναδική εμπειρία άνεσης και πολυτέλειας. Ακριβώς μπροστά στο Mareggio Exclusive Residences & Suites, με απευθείας πρόσβαση από το ξενοδοχείο, βρίσκεται μία ειδυλλιακή αμμουδιά που περιμένει αυτούς που αναζητούν την απόλυτη ηρεμία, να εξερευνήσουν κάθε της γωνιά…

«Ανακαλύψτε τη μυστική ακτή! Καταγάλανα νερά, γαλάζια σημαία, ιδιωτικές καμπάνες, απαλές πετσέτες θαλάσσης, δροσερά φρούτα, αναψυκτικά και απίθανα κοκτέιλ, προσεγμένο σέρβις, αποκλειστικά για εσάς, ένα βήμα από τη σουίτα σας, με θέα το γραφικό Γύθειο.»

Βραβευμένο πρωινό

Αρχίστε ιδανικά κάθε ημέρα των διακοπών σας, απολαμβάνοντας ένα πλήρες πρωινό στο κρεβάτι ή στη βεράντα της σουίτας σας. Ποικιλία, ισορροπία και αυθεντικές τοπικές γεύσεις συνθέτουν το βραβευμένο πρωινό.

Ένα πραγματικό καταφύγιο ηρεμίας και ξεκούρασης όπου συνδυάζονται αρμονικά η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια με τις προσωποποιημένες υπηρεσίες και η σύγχρονη άνεση με την ευγενική εξυπηρέτηση, με απόλυτο σεβασμό στις ιδιωτικές σας στιγμές.

Ευεξία και τόνωση

Ανακαλύψτε τις θεραπείες τόνωσης και ευεξίας που προσφέρει το Mareggio. Χαλαρώστε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, δίπλα στην παραλία με τη θαλασσινή αύρα να σας δροσίζει και να σας αναζωογονεί.

Η τελειότητα κρύβεται στις λεπτομέρειες

Κάθε στιγμή φιλοξενίας στο Mareggio Exclusive Residences & Suites, αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής, τόσο για ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν ρομαντικές στιγμές, όσο και για οικογένειες που αναζητούν ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον. «Εδώ, τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη. Η τελειότητα κρύβεται στις λεπτομέρειες.» Το αρχιτεκτονικό ύφος του συγκροτήματος, με τις αυτόνομες κατάλευκες σουίτες και κατοικίες μπροστά στη θάλασσα, προσδίδει έντονο αιγαιοπελαγίτικο χρώμα ενώ η απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και τον ανοικτό ορίζοντα λειτουργεί χαλαρωτικά. Ανάμεσα στα κτήρια απλώνονται πέτρινα μονοπάτια, φροντισμένοι κήποι με ελιές και φοίνικες, λουλούδια και γρασίδι που φτάνει μέχρι την παραλία.

Διαχρονικό Desing και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια

Το εσωτερικό των σουιτών και των κατοικιών χαρακτηρίζεται από τη λιτή γραμμή των επίπλων, τα απαλά χρώματα, τον σύγχρονο εξοπλισμό, την ξεχωριστή διακόσμηση με πολυτελείς πινελιές και τους άνετους χώρους, συνδυάζοντας αρμονικά τον νησιωτικό μινιμαλισμό με το απέραντο γαλάζιο του ορίζοντα και της θάλασσας.

Γευστικοί πειρασμοί

Το πλούσιο πρωινό, οι ξεχωριστές γεύσεις με τοπικό χρώμα, τα ιδιωτικά δείπνα υπό το φως των κεριών δίπλα στη θάλασσα, η μεγάλη ποικιλία κρασιών, περιλαμβάνοντας και αξιόλογες τοπικές ετικέτες, τα δροσιστικά cocktail αποτελούν μερικά από τα δυνατότερα σημεία της κουζίνας του Mareggio.

Οι αγνές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές συνταγές αλλά και τις σύγχρονες δημιουργικές πινελιές συνθέτουν τις μοναδικές γευστικές προτάσεις του Mareggio Exclusive Residences & Suites.

Το τέλειο ορμητήριο

Το Mareggio Exclusive Residences & Suites δεν είναι μόνο ένα καταφύγιο γαλήνης και χαλάρωσης αλλά και το ιδανικό ορμητήριο για να γνωρίσετε τη μαγευτική Λακωνία. Το γραφικό Γύθειο, η ένδοξη Σπάρτη, η Καστροπολιτεία του Μυστρά, η μεσαιωνική Μονεμβασιά, η εξωτική Ελαφόνησος με τις σμαραγδένιες παραλίες της, η αγέρωχη Μάνη, τα σπήλαια του Διρού αλλά και οι πολλές και εξαιρετικές παραλίες, που βρίσκονται μέσα στην ακτίνα… δράσης των καλοκαιρινών σας περιηγήσεων, υπόσχονται να σας μαγέψουν. Ζήστε τη διαχρονική γοητεία της λακωνικής Μάνης και απολαύστε τις καλύτερες διακοπές σας στην Πελοπόννησο.

• Σπάρτη 46 χλμ

• Λιμένι 30 χλμ

• Aρεόπολη 29 χλμ

• Στούπα 60 χλμ

• Καρδαμύλη 66 χλμ

Mareggio Exclusive Residences & Suites

Παραλία Σελινίτσα

Τηλ.: +30 27330 21113

E-mail: info@mareggiosuites.gr

www.mareggiosuites.gr