Στο Παρδάλι, στη γραφική και μικρή αυτή γωνιά των «Βόρειων Δήμων», 15 λεπτά από τη Σπάρτη, πραγματοποιείται ένα όμορφο εορταστικό διήμερο το βράδυ της 22ας και της 23ης Αυγούστου 2018.

Παραμονή της Παναγιάς, (22/8), στην πλακόστρωτη πλατεία του χωριού, θα δοθεί παράσταση σκιών, ο γνωστός από τα παλιά «Καραγκιόζης», αυτός ο τέλειος τύπος ανθρώπου του λαού, που εμφανίζεται πότε ευφυολόγος, τραγουδιστής, καλόκαρδος, πατριώτης, πολιτικός, ετοιμόλογος, ερωτιάρης και πότε πλούσιος, πτωχός, κουτός και παλικαράς!

Η παράσταση που θα ξεκινά στις 9 00:, θα προσφέρεται δωρεάν και ελεύθερα για μικρούς και μεγάλους.

Ανήμερα της Παναγιάς, (23/8), ένα «καυτό» πανηγυρικό «ξεφάντωμα», με μουσικά ακούσματα και τραγούδια όλων των ειδών και των εποχών, από το συγκρότημα της «Κόκορη», θα μας ταξιδεύσει …… μέχρι τα ξημερώματα!

«Εκεί, κάτω από τους ήχους της μουσικής και των τραγουδιών, μέσα στο θαυμάσιο φυσικό τοπίο, που το τονίζουν ιδιαίτερα τα ολόδροσα πλατάνια του, θα έχετε την ευκαιρία να χορέψετε και να γευθείτε τις προσφορές του συλλόγου μας, που είναι η καλοψημένη γουρνοπούλα, τα νόστιμα σουβλάκια, οι δροσερές μπύρες και τα αναψυκτικά! Σας περιμένουμε!», σημειώνει στην πρόσκλησή του προς το κοινό ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρδαλίου.

φωτο: Β. Βορίλας