Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Γαρυφαλλιά Κ. Μαζαράκη
Την Κυριακή 5 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοίμισης Θεοτόκου στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γαρυφαλλιάς Κ. Μαζαράκη. Στο μνυμόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης και Ζωή Μαζαράκη, τα εγγόνια της Κωνσταντίνος και Λουκάς, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Όλγα Αργυροπούλου
Την Κυριακή 5 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Όλγας Αργυροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, ο αδερφό της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Προβιά
Την Κυριακή 5 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαφίτισσας στα Χρύσαφα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Προβιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παρασκευάς, τα παιδιά της Χριστίνα Προβιά και Κωνσταντίνα – Παναγιώτης Βλασόπουλος, τα εγγόνια Βαλεντίνα Ηλίας και οι λοιποί συγγενείς της.

Χαράλαμπος Ι. Μερεκούλιας
Την Κυριακή 5 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Περιβόλια τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χαράλαμπου Ι. Μερεκούλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Έλλη, τα παιδιά του Γιάννης , Παναγιώτα, Δημήτριος και Κανέλλα, τα εγγόνια του Βασίλης, Καλλιόπη, Έλλη, Χάρης, Έφη και Κωνσταντίνος, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.