Συνελήφθη την Πέμπτη 2 Αυγούστου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στη Σπάρτη Λακωνίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης ένας 34χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας συνελήφθη στη Σπάρτη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Λακωνίας ένας 30χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 10,56 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση για το θέμα διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Μία ακόμα σύλληψη πραγματοποιήθηκε εχθές (2/8) το μεσημέρι στη Σπάρτη Λακωνίας από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 17 και 65 ετών γιατί όπως προέκυψε το πρωί, της Πέμπτης σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, αφαίρεσαν από κοινού μεταλλικά αντικείμενα ημεδαπού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκε και ένα φορτηγό όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Παράλληλα, εξιχνιάστηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού που είχε γίνει την 1.8.2018 στη Σπάρτη. Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται μία 32χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό της.