Την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στη Λακωνία η Ανανεωτική Σχολή Ισχύς Ταυτοτήτων Προπονητών ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για μία διήμερη σχολή το θεωρητικό και το πρακτικό κομμάτι, της οποίας θα λάβουν χώρα στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Λακωνίας στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης. Ώρα έναρξης της σχολής είναι στις 09:00 το πρωί της Πέμπτης.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λακωνίας ενημερώνει ότι έχουν μείνει λίγες θέσεις, καθώς δεν συμπληρώθηκε ο αριθμός συμμετεχόντων για τη Σχολή από τους Λάκωνες Προπονητές (ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι 50 προπονητές ανά σεμινάριο) επομένως, όπως σημειώνεται, όποιος ενδιαφέρεται από άλλο Σύνδεσμο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Σύνδεσμο για να παρακολουθήσει τη Σχολή.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2731026106 (ΕΠΣ Λακωνίας) και 6972817046 (Π. Φουτσάκος, πρόεδροςς συνδέσμου). Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λακωνίας «επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».