Στη θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Σπάρτης, Νίκος Κουρακος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ στο τεχνικό επιτελείο θα συμμετέχει ως φροντιστής ο Γιάννης Ζούμπουλας, ενώ ως πιθανός βοηθός του Βαζέχα θα είναι ο Λάκωνας προπονητής Νίκος Μηλιάκος.

Ο Κριστόφ Βαζέχα βρέθηκε στην πόλη της Σπάρτης όπου είχε συνάντηση με τη Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, πραγματοποιώντας προγραμματισμό λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Ο Πολωνός τεχνικός αναχώρησε για την Αθήνα, ενώ αναμένεται ξανά στη λακωνική πρωτεύουσα την ερχόμενη εβδομάδα που θα ξεκινήσει και η προετοιμασία.

Στα μεταγραφικά η ΑΕ Σπάρτης απέκτησε τον 22χρονο τερματοφύλακα Θωμά Τριαντάφυλλο από την Κέρκυρα. Ο νεαρός πορτιέρο ξεκίνησε σε ηλικία 12 ετών από τις Ακαδημίες της Κέρκυρας και συνέχισε στον ΑΟ Κέρκυρας στη Β Εθνική..

Οι τιμες για τα εισιτήρια διαρκείας
Ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, οι οποίες έχουν ως εξής.
Θυρα 1 και 6, 100 €
Θυρα 2 και 5, 130€
Θυρα 3 και 4, 200€
Από την ΠΑΕ υπενθυμίζεται πως «οι κάτοχοι περσινής κάρτας διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους έως τις 14 Αυγούστου με το πλεονέκτημα ότι θα μπορέσουν να δούνε ένα αγώνα κυπέλλου δωρεάν».