Στις 28 και 29 Ιουλίου 2018 οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας συμμετείχαν στο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης «Διονύσια 2018». Η αγωνιστική ομάδα του Ομίλου αποτελούνταν από την Γούλα Βαΐα, τον Γούλα Κωνσταντίνο, τον Δημακάκο Δημήτριο, τον Παπαδάκο Θωμά στην κατηγορία optimist και τον Πολυμενάκο Μιχάλη στην κατηγορία Laser 4.7.

Ο Όμιλός κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Laser 4.7. με τον Πολυμενάκο Μιχάλη, την 1η θέση στην κατηγορία κοριτσιών με την Γούλα Βαΐα, την 2η θέση στην κατηγορία αγοριών με τον Δημακάκο Δημήτριο και την 2η θέση στην κατηγορία 11χρονων αγοριών με τον Γούλα Κωνσταντίνο.

Επίσης Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist που διεξήχθη στην Πέτρα Λέσβου από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μυτιλήνης στις 5-9 Ιουλίου 2018. Η αποστολή του Ομίλου αποτελούνταν από 3 αθλητές την Γούλα Βαΐα, τον Παναγάκη Σωτήρη και την Σιγουλάκη Αλεξάνδρα. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλητές μας ήταν πολύ σημαντικές καθώς στην διοργάνωση αυτή συμμετείχαν συνολικά 285 αθλητές από 50 Ομίλους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή Μουγάκο Στέφανο για την αξιόλογη προσπάθειά τους.