ΑΝΑΒΡΥΤΗ. Ο Σύλλογος Βρυσεατών και Φίλων της Αναβρυτής «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» ανακοινώνει την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 στην αίθουσα του Συλλόγου στην Αναβρυτή.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας είναι το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018. Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αθανάσιο Μπαγιώκο (τηλ. 6942986890).

Η διαδικασία της διενέργειας των εκλογών έχει ως εξής:

Σάββατο 11 Αυγούστου (ώρα 19:00): Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου στην αίθουσα του Συλλόγου στην Αναβρυτή, με μοναδικό θέμα την επικύρωση της εκλογικής διαδικασίας (έγκριση του απολογισμού του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου, ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών κλπ).
Κυριακή 12 Αυγούστου (ώρες 10:00 – 20:00): διενέργεια εκλογών στην αίθουσα του Συλλόγου στην Αναβρυτή για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, όπως επίσης και όσοι εγγραφούν ως μέλη του Συλλόγου την ημέρα της ψηφοφορίας.