Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αγγελική Δ. Βλαχάκου
Την Κυριακή 29 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση Σωτήρος στο Βαφειό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Δ. Βλαχάκου.Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης – Ελευθερία Βλαχάκου, Παναγιώτα Βλογιαννίτη, Παναγιώτης – Φλωρεντία Κατσίχτη και Αναστασία Μουσουδάκη, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αναστάσιος Δ. Κόλλιας
Την Κυριακή 29 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Αναστάσιου Δ. Κόλλια.Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Γιώργος – Αγγελική Κόλλια, τα ανίψια του Σοφία Κόλλια, Σταυρούλα – Μανώλης Χατζηανδρέας και Δήμητρα – Βασίλης Παναγώπουλος, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταύρος Α. Ριζάκος
Την Κυριακή 29 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σταύρου Α. Ριζάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πηνελόπη, τα παιδιά του Παναγιώτης – Ελένη Ριζάκου και Κωνσταντίνα – Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος, τα αδέρφια του Γαρυφαλλιά Καψιμάλη και Χρυσάνθη – Αναστάσιος Οικονόμου, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.