Ολοκληρώθηκε η Β΄Κατασκηνωτική περίοδος κοριτσιών που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Ι.Μ. Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Περίπου εκατό νέες κοπέλες βίωσαν για δέκα μέρες μια διαφορετική από την συνηθισμένη καθημερινότητά τους. Με ευθύνη του Αρχηγείου , που αποτελείτο από τις εκπαιδευτικούς Κανέλλα Μανώλη και Ελένη Βουτσά και την πολύτιμη συμπαράσταση της μουσικού Χρύσας Μάνδρου, της Γυμνάστριας Χριστίνας Τσιούλου και της δασκάλας Μαριάννας Λάτση τα παιδιά άκουσαν, έζησαν και βίωσαν τον ορθόδοξο τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα γνώρισαν την ιστορία της Ελλάδας.

Κάθε ομάδα είχε ως ονομασία της περιοχές όπου ζουν και έζησαν Έλληνες: Μακεδόνισσες, Ηπειρώτισσες, Κεντροελλαδίτισσες, Μωραϊτισσες, Ανατολίτισσες, Νησιώτισσες, Κύπριες και Θρακιώτισσες. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία των περιοχών αυτών, μέσα από παραδείγματα Αγίων και Ηρώων που έζησαν σε αυτές, τραγούδια, χορούς και παιχνίδια.

Η Β΄Κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών έληξε με γιορτή αφιερωμένη στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, στη διάρκεια της οποίας ομίλησε ο υπεύθυνος των κατασκηνώσεων π. Νικόλαος Τσέτσεκας και έκλεισε με σύντομο χαιρετισμό ο Μητροπολίτης κ.κ. Ευστάθιος.
Τα κορίτσια σε κλίμα συγκίνησης ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.