Αποφάσισε να βάλει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της και να αφιερωθεί στα παιδιά της, από όταν έγινε μητέρα. Ο λόγος για την Καλομοίρα, η οποία αν και μόλις 33 ετών είναι μητέρα τριών παιδιών.

«Θέλω να είμαι και σύζυγος και μητέρα και γυναίκα. Προσπαθώ να είμαι ελκυστική και θετική όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον άντρα μου! Πριν από λίγους μήνες είχαμε πάει για τρεις νύχτες στο Λας Βέγκας. Ουσιαστικά ήταν και το πρώτο μας ταξίδι χωρίς τα παιδιά. Σε εκείνο το ταξίδι ήθελα να νιώθω γυναίκα και να τον φλερτάρω συνεχώς. Να ντύνομαι όπως του αρέσει. Ακόμα και οι πιτζάμες μου θέλω να του αρέσουν», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της, μιλώντας για την σχέση που έχει με το σύζυγό της ύστερα από την έλευση των παιδιών.

Φέτος βρέθηκε για διακοπές στη Λακωνία, και πέρασε χρόνο στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Νιάτα. Ωστόσο από τις αρχές Ιουλίου βρίσκεται πίσω στην Αμερική. «Τον Ιούλιο θα τον περάσουμε στην Ουάσινγκτον και ίσως για λίγες μέρες πάμε στο Μαϊάμι. Τον Αύγουστο θέλω να προετοιμάσω τα παιδιά για το νηπιαγωγείο. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να διαβάζουμε ορισμένα παιδικά βιβλιαράκια. Πέρα από τα αγγλικά, θέλω να μάθουν να μιλούν και καλά ελληνικά», αναφέρει η Λάκαινα νεαρή τραγουδίστρια και συνεχίζει «αυτό που προσπαθώ να περνάω στα παιδιά μου είναι να είναι πάντα αγαπημένα και ενωμένα. Είναι το πιο σημαντικό στη ζωή. Πάντα είχα στο μυαλό μου πως τα φώτα και η δημοσιότητα κάποια στιγμή θα σταματήσουν να υπάρχουν. Και είναι λογικό. Η οικογένεια, η αγάπη και οι αληθινοί φίλοι θα είναι για πάντα».