Την απόκτηση εννέα νεαρών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Αθλητική Ένωση Σπάρτης. Πρόκειται για τους Ευάγγελο – Ανδρέα Αναστασίου (20), Σπύρο Οδεμισιώτη (23), Λεωνίδα Καστριτσέα (22), Αλέξη Ασπρογιάννη (20), Μάριο Παυλή (20), Βασίλη Καρβουνίδη (21), Θανάση Πάντο (19), Τάσο Χουζούρη (21), και Θανάση Σαραντόπουλο (20).

Ο Ανδρέας Αναστασίου είναι μεσοεπιθετικός και τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει τις ακαδημίες της Κολωνίας.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, Σπ. Οδεμισιώτης, έχει περάσει μεταξύ άλλων από Καλαμάτα, ακαδημίες Πανιωνίου και Ένωση Πελλάνας, ενώ ο αριστεροπόδαρος στόπερ Λεωνίδας Καστριτσέας αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ηρακλή.
Από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ η ΠΑΕ Σπάρτη απέκτησε τους Αλέξη Ασπρογιάννη και τον τερματοφύλακα Θανάση Πάντο.

Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να παρουσιάζει η απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Μάριου Παυλή, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.
«Το γεγονός ότι η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πριν πέντε χρόνια τον φιλοξένησε επί γερμανικού εδάφους για περίπου τέσσερις μήνες και τον ήθελε στις Ακαδημίες της λέει πολλά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έδειξε διατεθειμένος να τον αφήσει έτσι απλά να φύγει από το Ρέντη. Από το τότε σίριαλ επωφελήθηκε ο Ατρόμητος, ο οποίος άρπαξε τον Μάριο Παυλή σε ηλικία 16,5 ετών», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η λακωνική ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕ Σπάρτης μετά τον Κολλιάκο, ενέταξε στο δυναμικό της έναν ακόμη Λάκωνα τον 20χρονο Θανάση Σαραντόπουλο, ο οποίος κι αυτός την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στον Αστέρα Βλαχιώτη.
«Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθούν και άλλοι Λάκωνες ποδοσφαιριστές», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΑΕ Σπάρτη.

Εξάλλου σήμερα, αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Λάκωνες ο Κριστόφ Βαζέχα για να αναλάβει κι επίσημα το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των Σπαρτιατών.
Παράλληλα η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση για τη θέση του γυμναστή, του καθηγητή ΤΕΦΑΑ, Γιώργου Ιωακείμ, ο οποίος έχει εργαστεί σε ομάδες στην Αθήνα και τον Πειραιά. Σημειώνεται πως προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο παλαίμαχος άσσος της ΑΕΣ, Παναγιώτης Αποστολάκος.