Στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο παρουσιάζεται αύριο, Τρίτη 24 Ιουλίου, η Θεατρική Παράσταση του του Δημήτρη Ψαθά, «Μαντάμ Σουσού» με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Κώστα Σπυρόπουλο και τον Τάσο Χαλκιά, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και μουσική Μαρίζας Ρίζου.

Η παράσταση αρχίζει στις 9:30 μ.μ. Από το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα επισημαίνεται ότι για τη δωρεάν μεταφορά του κοινού θα αναχωρήσει από το Γραφείο του Ιδρύματος (Κ. Παλαιολόγου 86) λεωφορείο στις 20:30.

Η αγαπημένη Δήμητρα Παπαδοπούλου επέστρεψε στη σκηνή μετά από καιρό αποχής για να ενσαρκώσει τη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά.
Την πρωταγωνίστρια έρχεται να σαγηνεύσει ο γοητευτικός Kώστας Σπυρόπουλος ως δαιμόνιος Μηνάς Καντακουζηνός, ενώ στο ρόλο του σταθερού, ευσυνείδητου αλλά φτωχού Παναγιωτάκη ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς. Και οι δύο ηθοποιοί συναντούν για πρώτη φορά στη σκηνή τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και η χημεία τους αναμένεται εκρηκτική. Μαζί τους 15 ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Η δημοφιλής, διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ», που στην φετινή θεατρική της επαναφορά συνάρπασε το Αθηναϊκό κοινό, ξεκινά ανανεωμένη τη μεγάλη της καλοκαιρινή περιοδεία.
Μια υπερπαραγωγή που μάγεψε τους θεατές στο Θέατρο Παλλάς, η «ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και απόδοση κειμένου της Δήμητρας Παπαδοπούλου, ετοιμάζει βαλίτσες για να προσφέρει ακόμη περισσότερο γέλιο, κέφι, συγκίνηση και την υπέροχη μουσική της Μαρίζας Ρίζου σε χιλιάδες θεατρόφιλους ανά την Ελλάδα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Απόδοση κειμένου: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία- Δραματολογική Επεξεργασία: Γιάννης Κακλέας
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης – Σοφία Νικολαϊδη
Μουσική: Μαρίζα Ρίζου
Ενορχήστρωση: Δημήτρης Σιάμπος
Kινησιολογική Επιμέλεια: Κυριάκος Κοσμίδης
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος και ο Τάσος Χαλκιάς
ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ
Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου,
Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Πέτρος Λαγούτης, Τζεφ Μαράουι,
Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Γιώργος Ψυχογιός
Τραγούδι: Ειρήνη Ψυχράμη
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 15€ , 12€ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑ 21.30

Το notospress.gr δεν χρειάζεται να είναι χορηγός για να στηρίξει το θέατρο και τον πολιτισμό.