Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά σημειώθηκαν στη Λακωνία το Σάββατο 21 Ιουλίου στις περιοχές της Σπάρτης, του Γυθείου και του Δήμου Ευρώτα από τα οικεία Αστυνομικά Τμήματα. Σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, οι έξι περιπτώσεις αφορούσαν κάνναβή ενώ η μία ηρωίνη, ενώ δύο εκ των υποθέσεων περιελάμβαναν και κατασχέσεις όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία:
- Συνελήφθη, στις 21.7.2018 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -2- περίπου μέτρων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

- Συνελήφθη, στις 21.7.2018 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

- Συνελήφθησαν, στις 21.7.2018 το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, δύο (2) 36χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,9- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

- Συνελήφθη, στις 21.7.2018 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

- Συνελήφθη, στις 21.7.2018 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -4- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,28 έως 0,70 εκατοστών, -3- πυροκροτητές, -5- φυσίγγια και βραδύκαυστο φυτίλι.

- Συνελήφθη, στις 21.7.2018 το πρωί, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 59χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης, σιδερογροθιά, στιλέτο, με μήκος λάμας -10- εκατοστών, κινητό τηλέφωνο και αντικείμενα που σχετίζονται με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.