Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ευστράτιος Χριστόπουλος
Την Παρασκευή 20 Ιουλίου στης 5:00μ.μ στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 87χρονου Ευστράτιου Χριστοπούλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Μάκης - Μαίρη και Σούλα - Γιάννης, τα εγγόνια του Παναγιώτα, Ηλίας, Χρυσοβαλάντου, Θανάσης και Χριστιάνα, το δισέγγονο του Χρήστος – Ραφαήλ και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Βαμβακάρης
Την Παρασκευή 20 Ιουλίου στης 6:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 97χρονου Παναγιώτη Βαμβακάρη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νίκος και Πέτρος – Γεωργία, τα εγγόνια του Έλενα και Μάριος και οι λοιποί συγγενείς. (Αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Γηροκομείο Σπάρτης )

Αθανασία Γεωργ. Αλεξοπούλου
Το Σάββατο 21 Ιουλίου στης 8:00 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αθανασίας Γεωργ. Αλεξοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν ωγια συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρυσούλα Αντ. Φωτόπουλου (Χήρα)
Την Κυριακή 22 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση Σωτήρος στο Βαφειό τελείται το 40 ήμερο μνημόσυνο της Χρυσούλας Αντ. Φωτόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η κόρη της Πηνελόπη, η εγγονή της Τζέλα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Αγγελική Λ. Λάσκαρη
Την Κυριακή 22 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Λ. Λάσκαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Λεωνίδας, η μητέρα της Ελένη, τα τέκνα της Νικήτας – Παναγιώτα και Παναγιώτης – Βίρπι, τα αδέρφια της , τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταύρος Ν. Δημητρακόπουλος
Την Κυριακή 22 Ιουλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40 ήμερο μνημόσυνο του Σταύρου Ν. Δημητρακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νικόλαος – Αικατερίνη και Παναγιώτης , τα εγγόνια του Σταύρος, Σταύρος, Λεωνίδας , Άγγελος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευστράτιος Στ. Δημάκου
Την Κυριακή 22 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ευστράτιου Στ. Δημάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Κλημεντίνη – Γεώργιος Μελετάκος, Στέλιος - Γεωργία Δημάκου και Δημήτριος - Χαίντι Δημάκου, τα εγγόνια του Αλεξάνδρα, Στράτης , Αγγελική , Άρης, Αιμηλία και Μαγδαλινή τα αδέρφια του τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Γ. Λουμάκης
Την Κυριακή 22 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Καμάρες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Γ. Λουμάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μελπομένη, τα παιδιά του Γεωργία – Κωνσταντίνος Μποσμπόνης και Μαργαρίτα – Ευάγγελος Αλεξόπουλος, τα αδέρφια του Παναγιώτης – Μάτα Λουμάκη και Παναγιώτης – Βασιλική Σαχλά, τα εγγόνια του Μαρία, Βασιλική, Κωνσταντίνος και Μελπομένη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Θ. Γριβογιάννης
Την Κυριακή 22 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Θ. Γριβογιάννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αριάδνη, τα παιδιά του Θεόδωρος – Γεωργία, Γιώργος - Μαρία, Μαρία - Γιώργος και Σοφία, τα εγγόνια του Γιάννης, Αριάδνη, Αναστασία, Βασίλης, Γιάννης, Κωνσταντίνος, Μιχάλης, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Π. Καρελλά
Την Κυριακή 22 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Π. Καρελλά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Ηλίας – Ντόρις Καρελλά και Αριάδνη Γ. Γριβόγιαννη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.