ΓΥΘΕΙΟ. Πραγματοποιηθηκε την ΔΕΥΤΕΡΑ 16-7-18 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Γυθείου. Την συνέλευση παρακολούθησαν τα μέλη του συλλόγου και πολίτες.
Αναπτύχθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ Κο Γιάννη Αναιπάκο το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου για το 2018-19, που αναφέρεται κυρίως σε πρωτοβουλίες και ενέργειες του συλλόγου για την τόνωση της ανάπτυξης καθώς και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην πόλη του Γυθείου και της ευρύτερης παράκτιας περιοχής σε συνέργασια με θεσμικούς φορείς, της Κυβέρνησης, τον Δήμο Ανατ. Μάνης , την Μητρόπολη Ανατ. Μάνης, το Επιμελητήριο Λακωνίας κ.λ.π .
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση του Προεδρίου με τα μέλη αλλά και με τους παρευρισκόμενους, επί των θεμάτων της Συνέλευσης και αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάληψη συλλογικής δράσης από τα μέλη, αλλά και η ανάπτυξη εθελοντικής προσφοράς από συμπολίτες μας για την επίτευξη των στόχων.
Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Παγια αποψη και θεση του Συλλογου είναι ότι το εμποριο και η επιχειρηματικοτητα δεν εχουν μονο οικονομικη διασταση.Το επιχειρειν συνιστα διαχρονικη εκφραση της ελευθεριας του ατομου και ουσιαστικο πυλωνα κοινωνικης προοδου. Οραματιζομαστε και επιθυμουμε συνθηκες φιλικες στην επιχειρηματικοτητα το πλεονεκτημα των οποιων θα είναι προς οφελος ολης της τοπικης κοινωνιας. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ».

Το τέλος των εργασιών επισφραγίσθηκε με την βράβευση για τις πολυετείς υπηρεσίες του Γ.Γ. του Συλλόγου Παν. Πουλημενάκου. Ακολούθησε επίδοση αναμνηστικής πλακέτας από τον Γ.Γ. του Συλλόγου Δ. Ανδρεϊκο
Παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό εκ μέρους της Κυβέρνησης , ο Βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης και εκ μέρους του ΚΚΕ ο εκπρόσωπος του Π. Πατσάκος . Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτησαν με γραπτά μηνύματα ο Γ.Γ. υπ. . Προστασίας του Πολίτη Τζ. Φιλιππάκος, ο Βουλευτής Λακωνίας Λ. Γρηγοράκος και η Πολιτευτής Λακωνίας Φ. Πατριανάκου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησε τα Μέλη του αλλά και τους πολίτες για την ενεργή συμμετοχή και παρουσία τους στις εργασίες της Συνέλευσης και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.