ΣΠΑΡΤΗ. Αξέχαστη βραδιά. Τα επόμενα πρωινά όλοι ψυθίριζαν ακόμα τις μελωδίες που μας έχουν χαρίσει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Βίκυ Μοσοχολιού.

Κτήμα Νερόμυλος. Μια ακόμα κατάθεση στην ποιοτική ψυχαγωγία.

Σπύρος Κουτσοβασίλης με μια φωνή - αγκαλιά.

Το βράδυ της Κυριακής 15 Ιουλίου, η διεύθυνση του «Κτήμα Νερόμυλος» με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του προετοίμασε μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά.

Ο Σπύρος Κουτσοβασίλης και η Ειρήνη Χριστοφυλάκη παρουσίασαν ένα αλησμόνητο αφιέρωμα στα μεγάλα τραγούδια του Γρηγόρη Μπιθικώτση και της Βίκυς Μοσχολιού.

Η βραδιά κυλούσε με τους 400 περίπου θαμώνες να σιγοτραγουδούν παρέα με εκλεκτό κρασί από τους Αμπελώνες Γιαννόπουλου και το εξαιρετικό menu.

Kάτω από το νυκτερινό ουρανό του Ιουλίου και μέσα στη δροσιά ποιος δεν τραγούδησε το «Άπονη ζωή» και το «Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ».

Η διεύθυνση του «Κτήμα Νερόμυλος» εκτός από ευχές για την 20ετή επιτυχημένη λειτουργία στις δεξιώσεις ποιότητας και απαιτήσεων δέχθηκε και συγχαρητήρια για την όμορφη βραδιά και τις υπηρεσίες του.

Ομοίως και στο πρόσωπο του Σπύρου Κουτσοβασίλη πολλά τα ευχαριστώ για την μουσική αναφορά σε θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού.

Κι όπως θα έγραφε και ο ποιητής:

«έπεφταν τ’ άστρα άπειρα, στεφάνι, σ’ αυτούς που ξέρουν να αγαπούν…»