Στη Μονεμβάσια θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή 20 Ιουλίου ένα υπερθέαμα μαχητικών αθλημάτων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του τριήμερου εορτασμού της Μονεμβάσιας.

Τοπικές σχολές πολεμικών τεχνών σε συνεργασία με τις Παγκόσμιες Ομοσπονδίες μαχητικών αθλημάτων WKU και ISKA που διοργανώνουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα διεθνή παλαιστικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο ετοιμάζουν ένα αντίστοιχο γεγονός στη νότια Λακωνία.

Το «Monemvasia Fight Night ΙΙ», θα φιλοξενήσει κάποιους από τους καλύτερους
αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους και ο Λάκωνας αθλητής και παγκόσμιος πρωταθλητής Savvate, Δημήτρης Σπυριδάκος, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον Κώστα Κωνσταντακόπουλο.
Μάλιστα, σήμερα, πέντε ημέρες πριν τον αγώνα ο Δημήτρης Σπυριδάκος με μήνυμά του στο facebook ευχαρίστησε τον προπονητή του για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνσιτή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, καθώς και όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του αγώνα.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως στο πρόγραμμα του «Monemvasia Fight Night ΙΙ» θα υπάρξει μία σειρά επιδείξεων από σχολές πολεμικών τεχνών και δυναμικών αθλημάτων της ευρύτερης περιοχής.