ΓΕΩΡΓΙΤΣΙ. Συνεχίζεται η στήριξη προσωπικοτήτων στο δημοψήφισμα του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος, για την ασφαλτόστρωση και διαπλάτυνση του δρόμου Γεωργίτσι - Πελλάνα μέσω Μανίνου, το οποίο ξεκίνησε στις 23 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 22 Ιουλίου 2018. Μετά τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Πειραιώς Νικόλαο Μανεσιώτη και τον αντιπρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γεωργιτσίου Παναγιώτη Καρβούνη, ήρθε η σειρά της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένα Δούρου, να δηλώσει υπέρ του δημοψηφίσματος Συνδέσμου Γεωργιτσιάνων. H στήριξη προσωπικοτήτων προσδίδει άλλο κύρος και ενισχύει τον αγώνα για την υλοποίηση ενός διαχρονικού αιτήματος προς όφελος των πολιτών.

Συγκεκριμένα, από τον Σύνδεσμο σχετικά με το θέμα διευκρινίζονται τα εξής:

Δημοψήφισμα Μελών και Φίλων Συνδέσμου για τον δρόμο Γεωργίτσι – Πελλάνα μέσω Μανίνου.

• Ψηφοφορία: από 23 Ιουνίου μέχρι 22 Ιουλίου 2018.
• Ερώτημα: "Συμφωνείτε με την πρόταση του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος για την ασφαλτόστρωση και διαπλάτυνση του δρόμου Γεωργίτσι - Πελλάνα μέσω Μανίνου; Ναι ή Όχι;".
• Δικαίωμα ψήφου: Μέλη, φίλοι Συνδέσμου και απανταχού Γεωργιτσιάνοι.

Διευκρινίζεται ότι θα προστατευτούν πλήρως τα προσωπικά δεδομένα όλων.
Τρόπος ψηφοφορίας:
• Είτε ηλεκτρονικά-διαδικτυακά στην διεύθυνση email sindgeorgitsianattikis@gmail.com συμπληρώνοντας Ναι ή Όχι και υποχρεωτικά όνομα, επώνυμο, όνομα πατρός και αριθμό αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του ψηφοφόρου.
• Είτε με φυσική παρουσία, αναγράφοντας Ναι ή όχι σε απλό χαρτί και ρίχνοντας το στην κάλπη που βρίσκεται στην οδό Αθηνάς 48 Αθήνα, κατάστημα "Όπως Παλιά" Γιαννίκου ή στην οδό Βερανζέρου 23 Αθήνα, κατάστημα "Ζίτσα" ή στην οδό Σόλωνος 45 στο Κολωνάκι Αθήνα, τυπογραφείο Originalprint, επιδεικνύοντας ταυτότητα ή διαβατήριο.

Παρακαλούμε όπως βοηθήσετε την διαδικασία, διότι ο Σύνδεσμος δεν αποτελεί κρατικό οργανισμό και δεν επιχορηγείται από το κράτος, αλλά τα μέλη του ενεργοποιούνται αφιλοκερδώς - εθελοντικά.