Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Χρήστος Ι. Ζαχαράκης
Την Παρασκευή 13 Ιουλίου στης 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 68χρονου Χρήστου Ι. Ζαχαράκη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Στρατηγούλα, τα παιδιά του Γιάννης – Δώρα και Αντώνης, τα αδέρφια του Παναγιώτης – Μαρία Ζαχαράκη, Ευστράτιος – Έφη Ζαχαράκη και Νικολέτα – Σωτήρης Κορίνης, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεοφάνης Παπανικολάος (Φάνης)
Την Κυριακή 15 Ιουλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεοφάνη Παπανικολάου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αθανασία, τα παιδιά του Νικόλαος Παπανικολάου και Δημήτριος – Μαρία Παπανικολάου, τα εγγόνια του Αθανασία , Αθανασία, Θεοφάνης και Μαρία, τα δισέγγονα του Δημήτρης, Ανάργυρος, Παναγιώτης και Σαράντης και λοιποί συγγενείς του .

Ανδρέας Κ. Αλειφερόπουλος
Την Κυριακή 15 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ανδρέα Κ. Αλειφεροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά του Κωνσταντίνος, Γεωργία και Χαράλαμπος, τα εγγόνια του Μαρία – Αργυρώ και Αναστασία και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Π. Αραχωβίτης
Την Κυριακή 15 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Π. Αραχωβίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παναγιώτης – Σοφία, Ελένη και Γεώργιος – Κωνσταντίνα τα εγγόνια του Μαρία - Δημήτριος, Ελένη, Γεωργία, Αφροδίτη, Μαρία, Μαρία και Κωνσταντίνος , τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Η. Μπλάνας
Την Κυριακή 15 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Κονιδίτσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Η. Μπλάνα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Κατίνα και Παναγιώτα, τα αδέρφια του Κωνσταντίνα (Χήρα) Κ. Κοντογιάννη, τα εγγόνια του Χρυσάνθη, Γεωργία , Χρήστος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευστάθιος Μάνης
Την Κυριακή 15 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγιών Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευστάθιου Μάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Σαράντος – Χριστίνα και Μαριλένα τα εγγόνια του Κωνσταντίνος – Ευστράτιος και Μάριος Κουμπαράκος και οι λοιποί συγγενείς του .

Νικόλαος Π. Ανδριτσάκης
Την Κυριακή 15 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Μεγάλης Βρύσης στον Πάρνωνα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Π. Ανδριτσάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Τασία, τα παιδιά του Δήμητρα – Δημοσθένης Μανιάτης, Ποτούλα – Ιωσήφ Αγγελάκης και Μαρία – Αθανάσιος Σκαμπάς, τα αδέρφια του Γεώργιος – Γεωργία Ανδριτσάκη , Καλλιόπη Ανδριτσάκη και Άννα – Γεώργιος Βουλούκος , τα εγγόνια του Αναστασία, Αγγελική, Αναστασία , Κωνσταντίος, Νίκη, Χρήστος και Νικολέτα τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.