ΣΠΑΡΤΗ. Όταν το τραγούδι μπορεί να γίνει βάλσαμο. Όταν η μελωδία διεγείρει τα ευγενικά συναισθήματα. Όταν μια βραδιά δεν πρέπει να χαθεί για όλα όσα προσφέρει…

Φέτος το «Κτήμα Νερόμυλος» συμπληρώνει 20 χρόνια ανελλιπούς και επιτυχημένης λειτουργίας. Σε συνεργασία με έναν ξεχωριστό ερμηνευτή, τον Σπύρο Κουτσοβασίλη, μαζί με την Ειρήνη Χριστοφιλάκη και πολυμελή ορχήστρα παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα σε δύο από τους μεγαλύτερους έλληνες ερμηνευτές, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την Βίκυ Μοσχολιού.

Αξεπέραστα τραγούδια που αποδίδουν αξιοπρόσεκτα οι Λάκωνες ερμηνευτές.
Σε ένα περιβάλλον γνωστό για τον επαγγελματισμό και το service, μέσα στη δροσιά μέσα Ιουλίου, απολαμβάνουμε πιάτα από το menu της βραδιάς σε συνδυασμό με λακωνικό οίνο και σιγοτραγουδάμε.
«Άπονη ζωή», «Κοντά στα ξημερώματα», «Φτωχολογιά», «Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ» και όλα τα τραγούδια που έχουμε στην καρδιά και τα χείλη μας.

Πρόκειται για μια καλλιτεχνική κατάθεση στον κατάλληλο χώρο και στις ιδανικές συνθήκες. Την Κυριακή 15 Ιουλίου ώρα 21:00 στο «Κτήμα Νερόμυλος» στο 4ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Σπάρτης - Γυθείου, στις Αμύκλες.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6973734004 και 6973734007.