Έφυγαν Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Νικολέτα Χ. Δημητρακάκη
Την Πέμπτη 5 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 81χρονης Νικολέτας Χ. Δημητρακάκη.

Αναστασία Γ. Καστάνη – Αγεράκη
Την Πέμπτη 5 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μυστρά τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 72χρονης Αναστασίας Γ. Καστάνη - Αγεράκη.

Ευαγγελία Ν. Ανδριτσάκη
Την Πέμπτη 5 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 79χρονης Ευαγγελίας Ν. Ανδριτσάκη.

Δημήτρης Μ. Γρούμπος
Την Κυριακή 8 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτρη Μ. Γρούμπου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύντροφος του Ελένη, η μητέρα του Παναγιώτα, τα αδέρφια του Παναγιώτης – Μαρία Γρούμπου, Μαρία – Γιάννης Φριτζήλας και Χρυσούλα – Ηλίας Παπακαλός, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόφιλος Θ. Γεροντάκος
Την Κυριακή 8 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόφιλου Θ. Γεροντάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του .

Γαρυφαλία Θ. Διακουμάκου
Την Κυριακή 8 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Γαρυφαλίας Θ. Διακουμάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα ανίψια της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασίλειος Τσουμπρής
Την Κυριακή 8 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσης της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλειο Τσουμπρή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα τέκνα του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Π. Ανδριτσάκης
Την Κυριακή 15 Ιουλίου στης 9:00 στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Μεγάλης Βρύσης στον Πάρνωνα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Π. Ανδριτσάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Τασία, τα τέκνα του Δήμητρα - Δημοσθένης, Ποτούλα - Ιωσήφ και Μαρία - Αθανάσιος, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.