Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αγγελική Δημ. Βλαχάκου (Χήρα)
Την Πέμπτη 28 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση Σωτήρος στο Βαφειό τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 95χρονης Αγγελικής Δημ. Βλαχάκου.

Σταύρος Κ. Μανδραπήλιας
Το Σάββατο 30 Ιουνίου στον ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Ξηροκάμπι τελείται 40ήμερο μνημόσυνο του Σταύρου Κ. Μανδραπήλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Κωνσταντίος και Παναγιώτα, τα αδέρφια του Παναγιώτης – Παναγιώτα και Νικόλαος – Αθανασία, οι νονοί του Νικόλαος και Αθανασία, τα ανίψια του , φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Την Κυριακή 1 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Άγιος Ιωάννης Τσεραμιό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σταύρου Κ. Μανδραπήλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Λαμπρινή , φίλοι και λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Λ. Μαγγαλούση
Το Σάββατο 30 Ιουνίου στης 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Λ. Μαγγαλούση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Λεωνίδας, τα παιδιά της Σούλα- Τάκης Πλειώτας και Φώτης – Κέλλη Μαγγαλούση , τα αδέρφια της Αντώνης – Μαρί Φραγκή , Αναστασία Ν. Μαγγαλούση και Στέλλα Π. Μαγγαλούση, τα εγγόνια της Ελένη, Δημήτρης, Ηλίας Δέσποινα και Λεωνίδας , η δισέγγονη της , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Νικόλαος Ευστρ. Καπάκος
Το Σάββατο 30 Ιουνίου στον ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Ριζά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Ευστρ. Καπάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδερφή του Γεωργία , τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Μαλικώτσης
Την Κυριακή 1 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Μαλικώτση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Καίτη , τα παιδιά του Νίκος Μαλικώτσης και Γεωργία – Κωνσταντίνος Χαντζηλίδης , τα εγγόνια του Λάζαρος , Γιώργος και Μαρία , τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Κακαλέτρης
Την Κυριακή 1 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Κακαλέτρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Νίκη, οι θείοι του, τα ξαδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Π. Μανωλάκου
Την Κυριακή 1 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Βορδόνια τελείται 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας Π. Μανωλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σπύρος και Μζία, ο αδερφός της Νίκος Βουριώτης , η εγγονή της Αναστασία, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Γεωργία Β. Μοιράγια – Ψύχα
Την Κυριακή 1 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Β. Μοιράγια – Ψύχα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μάτα Μοιράγια και Καίτη - Σπύρος Ξύδης , τα εγγόνια της Αντώνης, Βασίλης και Κατερίνα, η δισέγγονή της Εφραιμία , τα αδέρφια της , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.