Επιτυχώς διεξήχθησαν οι πρώτες εκλογές του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας, από τις οποίες προέκηψε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξης:
Πρόεδρος: Βασίλης Σαραντόπουλος
Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Μπεζιργιάννης
Γενικός Γραμματέας: Στάθης Σταθόπουλος
Αναπληρώτρια Γ. Γραμματέας: Βάσω Κανελλάκου
Ταμίας: Γιώργος Αποστολόπουλος
Μέλος: Μιχάλης Καλέγιας
Μέλος: Γιαννούλα Αναστασάκου

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί όλου όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και συντάσσεται με τον Πανελλαδικό αγώνα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων.

Καταγγέλλει επίσης πως «σε λίγο έρχεται νέος σφαγιασμός και καταστρεπτικές περικοπές από τον νόμο 4387/16 της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θα κάνουν τις συντάξεις μας προνοιακά βοηθήματα. Η κυβέρνηση και η προπαγανδιστές της προσπαθούν να μας βάλουν να σκεφτόμαστε τα ψίχουλα αφού ετοιμάζονται να μας φάνε ξανά το καρβέλι. Η χρονιά που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμη. Μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να σταματήσουμε την εφαρμογή του νέου σφαγιασμού».

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ εντείνει τους αγώνες του κι εκφράζει την αντίθεσή του στον επανυπολογισμό των συντάξεων και τις περικοπές και διεκδικεί τα δικαιώματα που έχουν αφαιρεθεί από τους συνταξιούχους.