Μαργαρίτα Π. Αλεξοπούλου
Το Σάββατο 23 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαργαρίτας Π. Αλεξοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Καλλιόπη – Γεώργιος Δημάκος, Φώτιος – Ελένη Αλεξοπούλου, Θεωδώρα – Άγγελος Βέτσης και Γιάννα Αλεξοπούλου, τα εγγόνια της , Δημήτριος, Ελευθερία, Παναγιώτης, Νικόλαος, Μαργαρίτα, Αντωνία, Παναγιώτα, Γεώργιος και Παναγιώτης τα δισσέγγονα της, Γιώργος, Παναγιώτης και Χριστίνα, ο αδερφός της Στέφανος Μαυράκης, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παρασκευή Κ. Κανακάκου
Την Κυριακή 24 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παρασκευής Κ. Κανακάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νίτσα – Μενέλαος Κούτρος, Αγγελική Κανακάκου και Αθανάσιος – Βίκη Κανακάκου, τα εγγόνια της Γιάννης, Κωνσταντίνος, Πολυτίμη και Κωνσταντίνος, τα ανίψια της, και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη χ. Ν. Παπαδάκου
Την Κυριακή 24 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γούναρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης χ. Ν. Παπαδάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης – Αλεξάνδρα Παπαδάκου και Γεωργίος - Αθανασία Παπαδάκου, Τα εγγόνια της Παναγιώτης, Νικόλαος, Ελεάνα και Νικόλαος τα αδέρφια της Σταυρούλα, Μάτα και Βασιλική τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Π. Καρούνος
Την Κυριακή 24 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Π. Καρούνου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταθούλα, τα παιδιά του Ποτούλα – Αργύρης, Παναγιώτης- Μαρία και Θύμιος – Κατερίνα, τα εγγόνια της Νεφέλη, Γιώργος, Νίκος, Έφη και Νίκος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.