ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ εγκαινιάζει τις νέες του εγκαταστάσεις στην πόλη της Καλαμάτας, διευρύνοντας τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Η τελετή των εγκαινίων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις 19.30 το απόγευμα, στις νέες εγκαταστάσεις επί της οδού Λακωνικής 152.

Πρόκειται για ένα κτίριο 2.500 τ.μ. αποτελούμενο από 3 ορόφους με υπερσύγχρονες υποδομές, όπου θα στεγαστούν τα εργαστήρια 12 τομέων σπουδών και περισσότερες από 80 ειδικότητες που καλύπτουν όλα τα σύγχρονα επαγγέλματα της αγοράς εργασίας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Κατερίνα Στικούδη!

Μετά την κοπή της κορδέλας θα παρουσιαστεί το φαντασμαγορικό Fashion Show από τους σπουδαστές Fashion Academy του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Την επιμέλεια των μοντέλων, make up και hairstyling, αναλαμβάνουν οι σπουδαστές Αισθητικής και Κομμωτικής, ενώ ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα αναλάβει την προετοιμασία γευστικών εδεσμάτων.

Θα ακολουθήσει party με live εμφάνιση DJ!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με εμπειρία από το 1971 και δομές σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα και Καλαμάτα, προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ δίνεται δυνατότητα απόκτησης του Διεθνούς Τίτλου Πιστοποίησης LRN, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα λειτουργήσουν 12 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν: Γαστρονομία, Τουρισμό, Τεχνικά Επαγγέλματα, Μόδα & Ομορφιά, Υγεία & Αθλητισμό, Πληροφορική / Ηλεκτρονικά, Οικονομία & Διοίκηση, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Παιδαγωγικά, ΜΜΕ & Ήχο, Performing Arts και Αγροτική Κατάρτιση. Δείτε περισσότερα εδώ: iekdelta360.gr

Πληροφορίες: Κέντρο Ενημερώσεων ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας, Λακωνικής 152, Καλαμάτα, τηλ. επικοινωνίας: 27210 20140, kalamata@delta.edu.gr

Υποστηρικτές: Μάμος, Tango Impro, Hondos Center, MMP

Χορηγοί Επικοινωνίας: Μεσόγειος Τηλεόραση, Notos Radio 94,9FM, NotosPress.gr SKAI 102,8FM Αρκαδίας, City FM 103,8, Messinia Web TV, Messinia Radio, Best 103,9, Αστέρας, Δίαυλος 99,2, Kanali 20 88,6FM