ΑΘΗΝΑ. O Σύνδεσμος των εν Αττική Γεωργιτσιάνων προχωρά στην πραγματοποιήσει δημοψηφίσματος σχετικά με ένα καυτό θέμα της ευρύτερης περιοχής Γεωργιτσίου. Πρόκειται για τον δρόμο Γεωργίτσι – Πελλάνα μέσω Μανίνου.

Συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος κάνει γνωστά:

Ψηφοφορία: από 23 Ιουνίου μέχρι 22 Ιουλίου 2018.
Ερώτημα:"Συμφωνείτε με την πρόταση του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος για την ασφαλτόστρωση και διαπλάτυνση του δρόμου Γεωργίτσι - Πελλάνα μέσω Μανίνου; Ναι ή Όχι;".
Δικαίωμα ψήφου: Μέλη, φίλοι Συνδέσμου και απανταχού Γεωργιτσιάνοι.

Διευκρινίζεται ότι θα προστατευτούν πλήρως τα προσωπικά δεδομένα όλων.

Τρόπος ψηφοφορίας:
1) Είτε ηλεκτρονικά-διαδικτυακά στην διέυθυνση email sindgeorgitsianattikis@gmail.com συμπληρώνοντας Ναι ή Όχι και υποχρεωτικά όνομα, επώνυμο, όνομα πατρός και αριθμό αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του ψηφοφόρου.
2) Είτε με φυσική παρουσία, αναγράφοντας Ναι ή όχι σε απλό χαρτί και ρίχνοντας το στην κάλπη που βρίσκεται στην οδό Αθηνάς 48 Αθήνα, κατάστημα "Όπως Παλιά" Γιαννίκου ή στην οδό Βερανζέρου 23 Αθήνα, κατάστημα "Ζίτσα" ή στην οδό Σόλωνος 45 στο Κολωνάκι Αθήνα, τυπογραφείο Originalprint, επιδεικνύοντας ταυτότητα ή διαβατήριο.

Παρακαλούμε όπως βοηθήσετε την διαδικασία, διότι ο Σύνδεσμος δεν αποτελεί κρατικό οργανισμό και δεν επιχορηγείται από το κράτος, αλλά τα μέλη του ενεργοποιούνται αφιλοκερδώς- εθελοντικά.