Έχει ασχοληθεί με διάφορους τομείς. Ρεπορτάζ, μουσική, τουρισμός, μαγειρική, φωτογραφία, επιχειρείν, δημοσιογραφία, εκδόσεις… Άλλοτε με περισσότερη κι άλλοτε με λιγότερη επιτυχία, αλλά πάντοτε με περίσσιο μεράκι, αφήνοντας σε όλα τη δική του, μοναδική σφραγίδα.

Ο Βασίλης του «Παρατηρητή», ο Βασίλης του «Πεινολόγιου», είναι πλέον αποκλειστικά ο Βασίλης της μαγειρικής!

Ο Βασίλης Αντωναράκος, ύστερα από μία μακρά πορεία στα δημοσιογραφικά πράγματα της Σπάρτης -που συνυπήρξαν συνδυαστικά και με άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες- έχει πλέον αφοσιωθεί στην τέχνη της μαγειρικής. Κι όχι τυχαία, αφού ο ίδιος ανήκει στην Ακαδημία ΣΕΦ Ελλάδος!

Αυτό το καλοκαίρι δραστηριοποιείται στη Μάνη και πιο συγκεκριμένα στην Αρεόπολη, όπου είναι επικεφαλής της κουζίνας του εστιατορίου «Παλαιόπολις», εστιάζοντας κυρίως στην σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα.

Σύντομα, ίσως εκδώσει και το δικό βιβλίο με συνταγές... Μέχρι τότε, νέα του και συνταγές μπορείτε να βρείτε στην σελίδα που έχει δημιουργήσει στο facebook και… να σας ανοίξει την όρεξη!