Γράφει ο Γιώργος Αλατσάς*

1.Έχουμε στείλει στο κοινοβούλιο και κυβερνούν άτομα τα οποία μας λέγανε πως θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ αλλά τελικά τον διατηρήσανε.
2.Έχουμε στείλει στο κοινοβούλιο μία κυβέρνηση η οποία κάνει δημοψήφισμα και δεν καταλαβαίνει το ΟΧΙ και το μετατρέπει σε ΝΑΙ. Μπερδεύτηκαν φαίνεται τα παιδιά...
3.Έχουμε μία κυβέρνηση, συγκυβέρνησης ενός αριστερού ,υποτίθεται ,κόμματος με ένα πατριωτικό, υποτίθεται ,κόμμα που αρχηγός του δηλώνει πως αν αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά θα ρίξει την κυβέρνηση . Όταν αυτό γίνεται παθαίνει αμνησία και δεν το κάνει. δηλώνει πως αν προδοθεί ο όρος Μακεδονία θα ρίξει την κυβέρνηση παρόλα αυτά, αν και ο όρος Μακεδονία παραδίνεται, λέει πως καταψηφίζει την πρόταση μομφής της αντιπολίτευσης οπότε στην ουσία στηρίζει την παράδοση του ονόματος Μακεδονία.
4.Μέσα σε όλη αυτή την τρέλα το πνεύμα το Άγιο φωτίζει τον βουλευτή Δ.Κ. του Δεύτερου κόμματος της Κυβέρνησης και σκέφτεται λογικά, πώς αφού διαφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης στην ιστορική προδοσία τους Μακεδονίας καταψηφίσει την κυβέρνηση. Όμως ο πρόεδρος του και αρχηγός του κόμματος όπου έχει διατυμπανίσει παντού (προεκλογικά και οι κακές γλώσσες λένε για να πάρει ψήφους) ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, τελικά διαγράφει τον βουλευτή του.
5.Τέλος σώσανε την δημοκρατία μας(την οποία υπηρετεί Άριστα ο πρωθυπουργός της ,ο οποίος δεν χρειάζεται δημοψήφισμα στο θέμα της Μακεδονίας γιατί εκφράζει ο ίδιος τη φωνή του λαού , ενός λαού ο οποίος όμως είναι αντίθετος με αυτά που κάνει) από ένα υποτίθεται πραξικόπημα που θα έκανε ένας βουλευτής το οποίο προανήγγειλε από το Βήμα της βουλής και ο όποιος δεν είναι καν στρατιωτικός αλλά κτηνοτρόφος. Δηλαδή σαν να περιμένουμε να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ ο τρίχρονος ανιψιός μου.

Για αυτό τον λόγο η ανεξάρτητη κατά τα άλλα δικαιοσύνη η οποία λειτουργεί σε ένα Πλαίσιο όπου οι τρεις εξουσίες δεν εμπλέκονται και δεν αλληλοεπηρεάζονται, ω του θαύματος δέχεται παρέμβαση από τον πολιτικό της προϊστάμενο Υπουργό δικαιοσύνης, για πρώτη φορά στα χρονικά της ιστορίας (εδώ γελάμε) και κινεί δικαστική διαδικασία για εσχάτη προδοσία του προαναφερθέντος βουλευτή όταν πριν από χρόνια με εντολή του τότε Πρωθυπουργού διώχθηκε δημοκρατικά εκλεγμένο κοινοβουλευτικό κόμμα σαν εγκληματική οργάνωση. Η Ανεξάρτητη όμως δικαιοσύνη στην παραχάραξη του δημοψηφίσματος όπου το ΟΧΙ μετατράπηκε ΝΑΙ δεν χρειάζεται να επέμβει ούτε όταν άλλα τάζουν προεκλογικά οι αρχηγοί των κομμάτων και άλλα κάνουν μετεκλογικά. Άλλωστε είναι κάτι συνηθισμένο το οποίο δεν πρέπει να παραξενεύει τους ψηφοφόρους της χώρας μας.
Άλλωστε το πολίτευμα είναι επαρκώς προστατευμένο από τον πρόεδρο της. ο οποίος είναι εγγυητής του, με το να γυρίζει όλη την Ελλάδα και να καταθέτει στεφάνια και ύστερα να παρακάθεται σε γεύματα.

Σε αυτήν την δημοκρατία(;) ζούμε . Δεν λέω ονόματα όπως καταλάβατε γιατί σημασία έχουν όχι τα ονόματα αλλά οι καταστάσεις και ρωτώ: Αυτή η κακιά Δημοκρατία στην οποία ζούμε δεν αγγίζει τα όρια, τα οποία και ίσως έχει περάσει, ενός αυταρχικού καθεστώτος;

Τέλος αν δεν μπορέσατε να βρείτε ποιο είναι το κλουβί με τις τρελές…λογικές, που λέω στον τίτλο μου, έχετε τις εξής παρακάτω επιλογές:
1. Το ελληνικό κοινοβούλιο
2. Η Βουλή των Ελλήνων
3. Ο ναός της “δημοκρατίας” μας
4. Όλα τα παραπάνω
Σκεφτείτε και απαντήστε

*Μαθηματικός

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr