Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αγγελική Λ. Λάσκαρη
Την Πέμπτη 14 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 70χρονης Αγγελικής Λ. Λάσκαρη.

Ανδρέας Κ. Αλειφερόπουλος
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου στης 5:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 85χρονου Ανδρέα Κ. Αλειφερόπουλου. Στη κήδεια καλούσαν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά του Κωνσταντίνος και Γεωωργία - Χαράλαμπος, τα εγγόνια του Μαρία-Αργυρώ και Αναστασία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος (Τζαρά) Δ. Γεωργίτσος
Την Κυριακή 17 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Ζούπενα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου (Τζαρά) Δ. Γεωργίτσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδερφή του Γιαννούλα και οι λοιποί συγγενείς του.

Δροσούλα Σταύρου Κούμαρη
Την Κυριακή 17 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ανωγείων στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δροσούλας Σταύρου Κούμαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά Μαρία, Λεωνίδας και Χρυσούλα , τα εγγόνια Κώνσταντίνος, Σταύρος, Πωλίνα, Κωνσταντίνος , Παναγιώτης και Παναγιώτα .

Θεόδωρος Γ. Μιχαλαριάς
Το Σάββατο 16 Ιουνίου στης 8:30 π.μ στον Ιερό Ναό Οσίου Νικώνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Θεόδωρου Γ. Μιχαλαρία. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δήμητρα, τα παιδιά του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνστανίνος Θ. Χρηστέας
Την Κυριακή 17 Ιουνίου στον Ιερό ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Θ. Χρηστέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Κανέλλα - Παναγιώτης Μιχαλόπουλος και Σταυρούλα - Αρμάντο Ντούκα, τα εγγόνια του Γιώργος και Κωνσταντίνος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Κ. Νικολακάκος
Την Κυριακή 17 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Ζαγάνα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Κ. Νικολακάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαργαρίτα, τα παιδιά του Κωνσταντίνος και Ελένη, ο εγγονός του Ιωάννης και οι λοιποί συγγενείς του.