Τη διοργάνωση του Final-4 βόλεϊ παγκορασίδων που θα διεξαχθεί στη Σπάρτη το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου χαιρετίζουν οι πρόεδροι των αθλητικών φορέων που διοργανώνουν ή υποστηρίζουν τους τελικούς.

Σάββας Βελισσάρης (πρόεδρος Α.Ο. Δ. Σπάρτης): «Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση του Σπαρτιατικού Γ.Σ. για συνδιοργάνωση του Final 4 Παγκορασίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, θεωρώντας ότι τέτοιου είδους διοργανώσεις συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλη μας, ενώ παράλληλα ενδυναμώνουν τους δεσμούς φιλίας και ευγενούς άμιλλας των νεαρών αθλητών και αθλητριών της Πελοποννήσου.
Καλωσορίζω τις ομάδες, εύχομαι καλή παραμονή σε όλους και να απολαύσουμε όμορφους αγώνες, τόσο οι αθλήτριες και οι συνοδοί τους, όσο και οι φίλαθλοι που θα βρεθούμε το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο».

Γεώργιος Καραμπέτσος (πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.): «Σας καλωσορίζω στην τελική φάση του FINAL 4 Παγκορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π. και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη διεξαγωγή του στη Σπάρτη. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία της διοργάνωσης και θέλω να ευχηθώ στις αθλήτριες του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου, του Απόλλωνα Πάτρας, του Παμβοχαϊκού και του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, υγεία και να χαρούν τους αγώνες».

Θεόδωρος Κανελλόπουλος (πρόεδρος Ε.Σ.ΠΕ.Ν.): «Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου το πρωτάθλημα Παγκορασίδων της Ένωσής μας με τη διεξαγωγή του Final-4 στη φιλόξενη πόλη της Σπάρτης.
Πάνω απ’ όλα όμως στο φετινό Final-4 και συνολικά σε όλη τη φετινή διοργάνωση, νικητές ήταν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες μέσα από την συνεργασία, την ευγενή άμιλλα και αγάπη για το άθλημα του Βόλεϊ.
Για άλλη μία χρονιά ο αθλητισμός βρήκε τον τρόπο να αποτελέσει μία «γέφυρα» επαφής και επικοινωνίας μεταξύ των παιδιών, μεταφέροντας παράλληλα με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθε.
Με σκληρή δουλειά, επιμονή, προσήλωση στο στόχο, με την αρωγή απ’ όλους τους ιθύνοντες και φυσικά με τη συμπαράσταση των γονιών που στάθηκαν πλάι στην προσπάθεια των αθλητριών, σήμερα βρίσκονται στην Σπάρτη οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ένωσης μας.
Σαν πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του Final-4 (Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης και ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ Γ.Σ.) για την ανάληψη της διοργάνωσης και επειδή το final-4 είναι μία γιορτή για τον αθλητισμό, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να δούμε πολύ όμορφα παιχνίδια».

Παν/της Πριστούρης (πρόεδρος Σπαρτιατικού Γ.Σ.): «Ο Σπαρτιατικός Γ.Σ. καλωσορίζει τις ομάδες, του Απόλλωνα Πάτρας, του Παμβοχαϊκού και του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, που μαζί με την ομάδα παγκορασίδων του συλλόγου μας θα αγωνισθούν στο final 4 της Ε.Σ.ΠΕ.Π..
Εύχεται υγεία σε όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους παράγοντες των ομάδων, καθώς και στους διαιτητές και να απολαύσουν όλοι αυτή την αθλητική γιορτή.
Τέλος, ευχαριστεί δημόσια τον συνδιοργανωτή Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης για τη στήριξή του και την Ε.Σ.ΠΕ.Π. για την εμπιστοσύνη της».