Υπογράφηκε πριν από λίγο σήμερα, Πέμπτη 14 Ιουνίου, από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων για την Πελοπόννησο με ΣΔΙΤ, στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη, παρουσία των αιρετών β’ βαθμού.

«Ιστορική ημέρα σήμερα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Υπογράψαμε την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ. Αντέξαμε -Τα Καταφέραμε -Υπογράψαμε για μια αειφόρα Πελοπόννησο», σημείωσε με ένα σύντομο σχόλιο στο facebook η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Ντία Τζανετέα.

[Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί σήμερα, Πέμπτη 14 Ιουνίου, στις 19:30 στο χώρο της Καφετέριας-Ουζερί του Δημητρίου Κυριακάκου στο κέντρο της Σκάλας, από το Συντονιστικό Όργανο πολιτιστικών συλλόγων Δήμου Οιχαλίας-Νομού Μεσσηνίας & Παλαιοχούνης, Ασέας & Κερασταρίου Αρκαδίας με θέμα: «Ενημέρωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου και οι κίνδυνοι από την εγκατάσταση μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στην περιοχή της Σκάλας Λακωνίας, θα επακολουθήσει διαλογική συζήτηση».]