Με νέα επιστολή της (12/6) με αποδέκτες ξανά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνία, με κοινοποίηση και τούτης σε ΜΜΕ και τον κυβερνητικό Βουλευτή, η Ένωση Βιοκαλλιεργητών ΠΕ Λακωνίας δίνει απάντηση στην απαντητική επιστολή του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με την μη κλήση της Ένωσης στη σύσκεψη επί αγροτικών θεμάτων, που έλαβε χώρα στο Διοικητήριο στις 7 Ιουνίυο.
Αναλυτικά η επιστολή με τίτλο «Ανύπαρκτη επιστολή με ημερομηνία 01.06.2018» αναφέρει τα κάτωθι:

«Σας ενημερώνουμε ότι ουδέποτε την 01.06.2018 λάβαμε κάποια πρόσκληση από εσάς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών ΠΕ Λακωνίας. Τελευταία φορά που λάβαμε email από την Αντιπεριφέρεια ήταν στις 22 Μάϊου από τη Δ/νση Εμπορίου σχετικά με τις τριμελείς επιτροπές. Σας τονίζουμε ότι όντως θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένη τη παρουσία μας εφόσον ενημερωθούμε και κληθούμε και αυτό έχουμε αποδείξει από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα. Όλα τα άλλα που αναφέρετε στην επιστολή σας τα γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από τον καθένα και καλό θα ήταν να τα συζητήσουμε κατ’ ιδίαν.

Η αλήθεια είναι αλλού, πρέπει να ακούγεται και δεν είναι μόνο εκεί που την προσανατολίζετε.
Παρακαλούμε πολύ, προς αποφυγή παρομοίων καταστάσεων στο μέλλον, κάθε ηλεκτρονική πρόσκληση προς την Ένωση, να επιβεβαιώνετε και με τηλεφωνική επικοινωνία».