Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα. Αδαμαντία Τζανετέα τίμησε τους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Boxe Savate στο Βέλγιο. Συγκεκριμένα τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στη Νικομάχη Βάθη (χρυσό μετάλλιο 48 κιλά), Σωτήρη Καρκαμπάση (χρυσό μετάλλιο 33 κιλά), Ματέο Ντούζα (ασημένιο μετάλλιο 49 κιλά) και Αλέξανδρο Χριστάκο (2 ασημένια μετάλλια 33 και 36 κιλά).

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές για τις επιδόσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο λέγοντας ότι έκαναν όλους τους Λάκωνες υπερήφανους σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία. Συνεχάρη, επίσης, τους ομοσπονδιακούς προπονητές Λυκούργο και Γιώργο Δρίτσα, τους διευθυντές των σχολείων των αθλητών Αλέξη Αδαμαντία (1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης), Δαράκη Ελένη (2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης), Πολυχρονάκου Βάνα (Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκου) και Ιωάννη Κονδυλόπουλο (4ο Γυμνάσιο Σπάρτης) καθώς και τους γονείς των αθλητών.

Η Αντιπεριφερειάρχης παρότρυνε τους αθλητές να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό, ο οποίος καλλιεργεί ψυχή και σώμα και δημιουργεί ολοκληρωμένες προσωπικότητες με αξίες και ιδανικά και τους ευχήθηκε να στοχεύουν ψηλά στην ζωή τους γιατί με πίστη στους στόχους τους θα καταφέρουν να εκπληρώσουν τα όνειρα τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών ααρχών και θεσμικοί φορείς, καθώς επίσης και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Λυκούργος και Γιώργος Δρίτσας, η Πρόεδρος του Σωματείου «LYKOURGOS SPARTAN FIGHTERS ACADEMY», Ηλιουπούλου Τζένη, καθώς και γονείς των αθλητών.